Libnet.ro
UNICEF

05:30

Ministrul Muncii, intrebat cand vor creste pensiile dupa stabilirea procentului de 14: Criza nu s-a terminat

Adevărul Adevărul,
Ministrul Muncii, intrebat cand vor creste pensiile dupa stabilirea procentului de 14: Criza nu s-a terminat

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, spune, intrebata fiind care este calendarul modificat al majorarii pensiilor dupa stabilirea procentului de 14, ca efectele crizei se vad in continuare in economie. Criza nu s-am terminat, afirma Alexandru. continuă pe Adevărul

MINISTRUL MUNCII: Urmatoarele pensii vor ajunge si marite si la timp

Pensiile marite vor ajunge la timp in septembrie iar la nivelul Postei Romane se pun la punct ultimele detalii, arata ministrul Muncii, Violeta Alexandru, conform Agerpres.

Ministrul Muncii: Urmatoarele pensii vor ajunge marite si la timp. Pensionarii nu merita zvonuri si minciuni

Pensiile marite vor ajunge la timp in septembrie, a declarat ministrul Muncii, Violeta Alexandru, avertizandu-i pe postasi sa nu le mai spuna pensionarilor ca vor fi intarzieri, lansand astfel zvonuri si minciuni care fac jocul PSD.

Ministrul Muncii, anunt de ULTIMA ORA despre pensii. Ce se intampla la inceputul lunii septembrie

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, sustine ca pensiile vor ajunge la timp la beneficiari, in luna septembrie. Vom fi la timp, vom fi in grafic, pensiile se vor da la inceputul lunii septembrie, a spus Violeta Alexandru.

Pensii 2020. Cand vor fi livrate pensiile marite. Anuntul pe care milioane de romani il asteapta

Milioane de varstinici au parte de din ce in ce mai multe vesti cu privire la suma lunara de care beneficiaza. Cand vor fi livrate pensiile marite de anul acesta? Pensii 2020. Temen pensii majorate Compania Nationala Posta Romana a anuntat luni, 24 august, cand vor fi livrate pensiile majorate. De asemenea, a precizat ca-si .

Posta Romana anunta cand vor fi livrate pensiile marite

Compania Nationala Posta Romana a anuntat luni cand vor fi livrate pensiile majorate, precizand ca este pregatita sa-si respecte angajamentul fata de pensionari.

MINISTRUL MUNCII: S-a finalizat expeditia pachetelor cu taloanele de pensii pentru septembrie

Pachetele cu taloanele de pensii pentru luna septembrie, care cuprind pensiile majorate, au fost expediate la Posta Romana, a anuntat ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru: Gata suntem! S-a finalizat expeditia pachetelor cu taloanele de pensii pentru septembrie. Pentru toata tara

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat marti ca a fost incheiata expeditia pachetelor cu taloanele de pensii pentru luna septembrie pentru intreaga tara. Astfel, aceasta da asingurari ca pensiile.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru: Urmatoarele pensii vor ajunge si marite si la timp

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, da asigurari ca urmatoarele pensii vor fi platite la timp si vor fi majorate. intr-o postare pe Facebook, aceasta acuza PSD ca, de dragul castigului politic . ) s-ar.

Ministrul Muncii, dupa controlul ITM la santierul din Berceni: Este necesar un sistem mai riguros de contorizare a orelor suplimentare

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a afirmat ca este necesar un sistem mult mai riguros de contorizare a orelor suplimentare de munca, precum contorizare electronica, intrebata fiind despre rezultatele controlului efectuat de Inspectoratul Teritorial de Munca in cazul muncitorilor infectati cu noul coronavirus pe un santier din Capitala, relateaza Agerpres.

Pensii 2020. Ce se intampla cu taloanele de pensii, de fapt. Ministrul Muncii, in razboi cu postasii

Anunt important despre taloanele de pensii! Ministrul Muncii a explicat ce se intampla, de fapt, cu veniturile pensionarilor din Romania. Ministrul Muncii, apel catre postasi! Violeta Alexandru a explicat ca noile taloane de pensii au fost tiparite si face apel catre postasii din intreaga tara sa fie responsabili si sa spuna pensionarilor ca veniturile acestora .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2422 seconds )