Libnet.ro
UNICEF

12:30

Ministrul Muncii: Pensiile vor creste cu 40% din septembrie

Adevărul Adevărul,
Ministrul Muncii: Pensiile vor creste cu 40% din septembrie

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat miercuri ca pensiile vor creste cu 40% din luna septembrie, asa cum este prevazut in lege. continuă pe Adevărul

Ministrul Muncii, anunt important despre pensiile romanilor

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat, miercuri, ca toate pensiile se vor plati la timp. Toate pensiile se platesc la timp. Asvrea sa opresc manipularea din spatiul public: toate pensiile si.

Ministrul Muncii, despre manipularea grosolana a pensionarilor: Cer postasilor sa nu se mai implice in politica. Au fost cazuri de disparitie a CNP VIDEO

Manipularile grosolane care au avut loc recent in judetele Dolj si Vrancea, cand pensionarilor li s-a spus ca li s-au taiat pensiile sau le-au fost livrate cu intarziere, vor inceta de indata, a spus miercuri ministrul Muncii, Violeta Alexandru.

Ministrul Muncii: Unii postasi fac politica in teren. Am cerut directorului Postei informari saptamanale despre livrarea pensiilor

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat miercuri ca a avut o intalnire cu directorul Postei Romane pe care l-a avertizat ca exista agenti care ar face politica in teren in timp ce livreaza pensiile si aceste activitati trebuie sa inceteze, scrie Mediafax. Alexandru a cerut si informari saptamanale.

Ministrul Muncii, anunt de ultima ora pentru romani! Ce ii asteapta pe pensionari. Schimbari majore

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a facut un anunt pentru pensionari, pe Facebook. Ce ii asteapta pe romani? Se anunta schimbari majore. Ministrul Muncii, anunt pentru pensionari La cateva zile de la preluarea portofoliului, ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat ca este ingrijorata de faptul ca ca softurile ministerului care gestioneaza sistemele de calcul pentru pensii, .

MINISTRUL MUNCII SI PROTECTIEI SOCIALE, VIOLETA ALEXANDRU: Nu ma feresc sa inlocuiesc Posta drept canal de distributie a pensiilor, daca postasii fac politica

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, a avertizat ca nu se va feri sa inlocuiasca Posta Romana drept canal de distributie a pensiilor, in cazul in care se dovedeste ca postasii fac campanie electorala in beneficiul PSD.

Ministrul Muncii: Va fi o crestere a salariului minim!

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, anunta ca Guvernul va decide saptamana viitoare asupra valorii salariului minim pe economie, dand asigurari ca va fi o crestere. Decizia finala.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a venit in conferinta de presa cu un mesaj-protest

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a venit miercuri intr-o conferinta de presa la sediul Guvernulu.

Gest inedit facut de ministrul Muncii! Este prima data cand se intampla asa ceva intr-o conferinta de presa

Gest inedit facut de ministrul Muncii, Violeta Alexandru. in conferinta de presa pe care o sustinea de la sediul Guvernului, liberala a venit cu un afis, pe care l-a tinut spirjinit de microfon si pe care era.

Ministrul Muncii: Casa de Pensii nu a facut niciun studiu privind majorarea pensiilor DOCUMENT

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a informat ca, in perioada in care Legea pensiilor a fost modificata, Casa Nationala de Pensii Publice nu a fpcut niun studiu privind impactul majorarii acestora.

Ministrul Muncii: Nu ma feresc sa inlocuiesc Posta Romana ca distribuitor de pensii

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, a avertizat ca nu se va feri sa inlocuias.

ştiri din Economie

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2452 seconds )