Libnet.ro
UNICEF

12:15

Ministrul Muncii: PSD a intarziat deliberat recalcularile de pensii. Nu au dorit sa isi asume implicatiile financiare

Adevărul Adevărul,
Ministrul Muncii: PSD a intarziat deliberat recalcularile de pensii. Nu au dorit sa isi asume implicatiile financiare

Ministrul Muncii Violeta Alexandru a acuzat joi fostul Guvern PSD ca a amanat deliberat recalcularea a mii de pensii, deoarece nu a dorit sa isi asume implicatiile financiare. continuă pe Adevărul

Ministrul Muncii nu mai are rabdare. Ce i-a transmis sefului Casei de Pensii, care e in concediu medical de 2 saptamani

Planul noului Executiv de a face curatenie, in urma celui care a plecat, din partea PSD, condus de Viorica Dancila, pare sa fie ingreunat, in ultima perioada. in acest sens, ministrul Muncii pare sa se fi saturat sa mai astepte si i-a transmis un mesaj sefului Casei de Pensii. Ioan Petru Caprariu a intrat subit .

Ministrul Muncii vine cu vesti imbucuratoare pentru pensionari

Ministrul Muncii vine cu vesti imbucuratoare pentru pensionari: numarul dosarelor cu termene intarziate de recalculare a pensiilor a fost redus aproape la jumatate. Totodata, Violeta.

Salariul minim. Guvernul nu se grabeste sa aprobe majorarea Ministrul Muncii: Nu dorim sa luam decizii peste noapte, nu am pus partenerii sociali in fata faptului implinit

O noua intalnire intre reprezentantii Guvernului si cei ai sindicatelor si patronatelor pentru a discuta cresterea salariului minim va avea loc peste o saptamana, a anuntat marti Violeta Alexandru, ministrul muncii, finalul unor consultari cu partenerii sociali. in cadrul intalnirii de marti, patronatele si sindicatele au primit o analiza de impact, cu trei scenarii de crestere a salariului minim garantat in plata pentru anul 2020. in luna ianuarie va mai avea loc o intalnire cu partenerii sociali pe tema salariului minim, pentru a analiza eventuale imbunatatiri pentru anii urmatori, a precizat ministrul muncii.

MINISTRUL MUNCII: Avem o problema de lipsa de specialisti si una de atitudine in sistemul de ingrijire a persoanelor adulte cu dizabilitati

Sistemul romanesc de ingrijire a persoanelor adulte cu dizabilitati se confrunta cu o lipsa de specialisti dar are si o problema de atitudine, considera ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru.

Ministrul Muncii: Avem o problema de lipsa de specialisti si una de atitudine in sistemul de ingrijire a persoanelor adulte cu dizabilitati

Sistemul romanesc de ingrijire a persoanelor adulte cu dizabilitati se confrunta cu o lipsa de specialisti dar are si o problema de atitudine, considera ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta.

Ministrul Muncii, vizita neanunta la Centrul de reabilitare neuropsihiatrica din Urlati: 179 de persoane traiesc intr-o izolare totala, in conditii inumane (GALERIE FOTO)

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a desfasurat o vizita neanuntata Centrul de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrica pentru Adulti cu Handicap din Urlati, unde, intr-o totala izolare si in.

Ministrul Muncii, despre salariul MINIM in Romania: Nu dorim sa luam decizii peste noapte

Discutiile autoritatilor cu patronatele si sindicatele pe tema formula de calcul a salariului minim vor continua in perioada urmatoare, a anuntat ministrul Muncii, Violeta Alexandru, care a subliniat ca asemenea.

Violeta Alexandru, ministrul Muncii: intarzierea recalcularii pensiilor, o strategie deliberata pentru ca PSD n-a vrut sa-si asume implicatiile financiare. Toate persoanele in cauza isi vor primi banii cuveniti

Intarzierea dosarelor de recaculare a pensiilor a fost o strategie deliberata, pentru ca PSD stia ca urmeaza anumite implicatii financiare, pe care nu a dorit sa si le asume, considera Violeta.

Ministrul Muncii, oripilat de conditiile gasite la centrul pentru bolnavi psihic. Replica sefului de consiliu judetean: Conditiile sunt excelente

Violeta Alexandru, noul ministru al Muncii, s-a aratat socata de conditiile pe care le-a gasit la Centrul de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrica pentru Adulti cu Handicap din Urlati, judetul Prahova.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )