Libnet.ro
UNICEF

22:45

Ministrul Muncii: De la 1 septembrie 2019 toate pensiile din Romania vor fi recalculate. Toti pensionarii vor primi o scrisoare de informare

B1 B1,
Ministrul Muncii: De la 1 septembrie 2019 toate pensiile din Romania vor fi recalculate. Toti pensionarii vor primi o scrisoare de informare

Ministrul Muncii, Marius Budai, a venit, sambata seara, cu vesti importante pentru toti pensionarii din Romania. Acesta a anuntat ca toate pensiile vor fi recalculate incepand cu 1 septembrie in raport cu va. continuă pe B1

Ce spune ministrul Muncii despre pakistanezii care ar urma sa vina la munca in Romania

Ministrul Muncii Marius Budai a dat explicatii cu privire la muncitorii pakistanezi care ar urma sa vina la munca in Romania. Presa pakistaneza scria de 500. 000 de persoane.

Aceasta planta care se vinde la toate florariile din Romania e foarte toxica

Narcisele galbene si albe sunt plante periculoase. Bulbii sunt foarte toxici. Atentie! Dozele peste 10 g pot fi letale. in intoxicatii apar urmatoarele simptome: somnolenta, hipertensiune accentuata,.

Ministrul Muncii a anuntat cati bani mai are Romania pentru pensii inainte de Pasti

Ministrul Muncii si Justitiei Sociale,Marius Budai, le da asigurari pensionarilor ca exista bani de pensii inainte de sarbatori. Budai a mai spus ca peste 33. 000 de pensii au fost recalculate in.

Ministrul Muncii: 30.000 din cele 33.000 de pensii recalculate au fost deja puse in plata

Marius Budai, ministrul Muncii si Justitiei Sociale, a dat asigurari tuturor pensionarilor ca isi vor primi pensiile recalculate, in baza unui efort facut de toate casele de pensii din tara si a spus ca, din cele 33. 000 de dosare de pensii supuse recalcularii, au fost puse deja in plata 30. 000, relateaza Mediafax.

EXCLUSIV. Adevarul despre cei 500.000 de pakistanezi care ar urma sa vina in Romania. Ministrul Muncii, pentru B1.RO: Nu avem in acest moment un astfel de contingent aprobat / MAE: Discutiile NU au inclus stabilirea unor cote (FOTO)

O stire venita tocmai din Pakistan a bulversat in aceasta saptamana apele tulburi de pe piata muncii din Romania. Atat asociatiile patronale, cat si oficialii guvernamentali au parut luati prin.

EXCLUSIV. Adevarul despre cei 500.000 de pakistanezi care ar urma sa vina in Romania. Ministrul Muncii, pentru B1.RO: NU avem in acest moment un astfel de contingent aprobat / MAE: Discutiile NU au inclus stabilirea unor cote (FOTO)

O stire venita tocmai din Pakistan a bulversat in aceasta saptamana apele tulburi de pe piata muncii din Romania. Atat asociatiile patronale, cat si oficialii guvernamentali au parut luati prin.

Ministrul Muncii, precizari despre pensionarii care beneficiaza de recalculare. Toti vor primi instiintare acasa

Ministrul Muncii, Marius Budai, a anuntat sambata seara ca pensionarii vor primi prin posta scrisori prin care vor fi informati cu privire la situatia recalculata a pensiei.

Ministrul Muncii, anunt important despre pensii

Ministrul Muncii, Marius Budai, a anuntat sambata seara ca, pentru a veni in sprijinul tuturor pensionarilor care nu au acces si pentru buna informare a acestora, ministerul sau va trimite fiecaruia acasa.

Coalitia pentru Educatie cere un program national dedicat rezolvarii problemei scolilor cu WC-uri in curte. Termen limita: septembrie 2019

Membrii Coalitiei pentru Educatie cer Guvernului si autoritatilor locale sa rezolve de urgenta problema scolilor si gradinitelor cu toalete in curte. Accidentul de luni este responsabilitatea unui sistem slab gestionat si sub-finantat, nu doar a unui director sau a unui educator, se arata intr-un comunicat prin care Coalitia pentru Educatie a transmis mesaje dure la adresa autoritatilor responsabile de conditiile in care trebuie sa invete elevii din Romania.

FOTO VIDEO Spotlight 2019: A inceput a cincea editie a celui mai mare festival al luminilor din Romania

A inceput cea de-a cincea editie Spotlight- cel mai mare festival dedicat luminilor si proiectiilor bazate pe lumini din Romania- care are loc in perioada 18-21 aprilie, pe Calea Victoriei, intre Ateneul Roman si Piata Natiunilor Unite. Traficul rutier va fi restrictionat pe Calea Victoriei, de joi pana duminica, intre orele 20:00 - 23:00.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2626 seconds )