Libnet.ro
UNICEF

22:30

Muncitorii din Sri Lanka alungati de firma din Botosani vor fi angajati la fabrica DeLonghi din Jucu

Adevărul Adevărul,
Muncitorii din Sri Lanka alungati de firma din Botosani vor fi angajati la fabrica DeLonghi din Jucu

DeLonghi Romania a propus Ministerului Muncii si Protectiei Sociale sa ii preia spre angajare pe cei 33 muncitori din Sri Lanka, muncitori care ramasesera fara slujbe si fara posibilitatea de a se intoarce acasa. continuă pe Adevărul

Ministrul Muncii sustine ca muncitorii din Sri Lanka nu au dorit sa se intoarca acasa

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a vorbit luni despre cazul muncitorilor din Sri Lanka concediati de o fabrica de confectii din Botosani si abandonati pe Aeroportul Otopeni. MInistrul spune ca niciunul dintre cei 36 de muncitori nu au dorit sa paraseasca tara. Niciunul nu a dorit sa se intoarca in Sri Lanka si mi-au cerut sa ii sprijin prin gasirea altor solutii. Sunt dispusi sa se imparta in grupe mai mici. Nu doresc sa se intoarca la firma la care au lucrat. 36 de muncitori din Sri Lanka concediati de o fabrica de confectii din Botosani, abandonati pe Aeroportul Otopeni.

Ce se va intampla cu muncitorii din Sri Lanka, abandonati de angajator pe Aeroportul Otopeni

Cei 36 de cetateni din Sri Lanka, care au fost abandonati pe Aeroportul International Henri Coanda din Capitala, au fost ofertati de sase angajatori din Romania. Anuntul a fost facut marti de Violeta Al.

Violeta Alexandru: Muncitorii din Sri Lanka au oferte de la sase angajatori si trebuie sa ia o decizie

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, anunta ca muncitorii din Sri Lanka au primit oferte de munca de la sase angajatori si ei trebuie sa decida unde vor sa lucreze. M-am implicat in aceasta speta, dar caut o solutie institutionala, afirma Alexandru, explicand ca trebuie gandit un mecanism mai eficient in care cererea sa se intalneasca cu oferta.

Zeci de muncitori din Sri Lanka, care lucrau in Botosani, abandonati pe aeroportul Otopeni

Zeci de muncitori din Sri Lanka, care au lucrat la o fabrica de confectii din municipiul Botosani si care s-au aflat in carantina institutionalizata, vor fi repatriati, a anuntat, duminica, Centrul Judetean de Comunicare coordonat de Institutia prefectului.

36 de muncitori din Sri Lanka concediati de o fabrica de confectii din Botosani, abandonati pe Aeroportul Otopeni -UPDATE

Zeci de muncitori din Sri Lanka au fost abandonati pe Aeroportul Otopeni. Ei au lucrat la o fabrica de confectii din Botosani, s-au aflat in carantina dupa ce unul dintre ei a fost confirmat cu COVID-19, apoi autoritatile au decis repatrierea lor. Ajunsi pe aeroport cu autocare puse la dispozitie de Prefectura, ei au aflat ca nu au cu ce sa plece pentru ca nu exista niciun zbor catre Sri Lanka. Mai mult, aeroportul din Colombo este inchis pentru zborurile comerciale, scrie Libertatea.

De and Longhi ii angajeaza pe cei 33 de muncitori din Sri-Lanka

De and Longhi Romania a propus Ministerului Muncii si Protectiei Sociale sa preia spre angajare pe cei 33 muncitori din Sri Lanka, muncitori care ramasesera fara slujbe si fara posibilitatea de a se intoarce acasa.

Violeta Alexandru, despre situatia muncitorilor din Sri Lanka: Niciunul nu a dorit sa se intoarca acasa

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a spus ca niciunul dintre cei 36 de muncitori din Sri Lanka nu doreste sa revina acasa. De asemenea, ministrul a mai spus ca au fost descoperite nereguli in urma verificarilor, una dintre ele fiind faptul ca DSP nu le-a explicat in ce conditii pot fi carantinati.

Cosmarul muncitorilor din Sri Lanka pe teritoriul romanesc. Explicatiile controversate ale autoritatilor

Aproape 40 de muncitori din Sri Lanka traiesc de o luna un adevarat cosmar in Romania. Au fost concediati de la o firma din Botosani, apoi carantinati si in final lasati la Aeroportul Otopeni. in situatia asiaticilor s-a implicat si ministrul Muncii, dar povestea lor ramane ambigua si cu multe contradictii amplificate chiar de catre autoritati.

Cazul celor 36 de muncitori din Sri Lanka: Sase firme le-au facut oferte de angajare, de miercuri se pot prezenta la serviciu

Cei 36 de muncitori din Sri Lanka ce au fost dati afara de la fabrica din Botosani unde lucrau si abandonati duminica pe Otopeni fara posibilitatea de a se intoarce acasa au primit oferte de la sase angajatori, potrivit ministrului muncii, Violeta Alexandru.

Cei 36 de muncitori din Sri Lanka abandonati la Otopeni, ofertati de sase companii

Cei 36 de angajati singalezi plecati de la Botosani si abandonati pe Aeroportul Otopeni , neavand la dispozitie niciun zbor spre casa, au primit oferte de la sase companii din Romania, a anuntat Violeta Alexandru dupa o runda de discutii.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3157 seconds )