Libnet.ro
UNICEF

10:31

Noi reguli pentru pensionarea la limita de varsta. Care este procedura anuntata de ministrul Muncii

Adevărul Adevărul,
Noi reguli pentru pensionarea la limita de varsta. Care este procedura anuntata de ministrul Muncii

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat ca din 24 august se va aplica un nou mecanism privind deciziile de pensionare pentru limita de varsta, care va scurta considerabil termenul care curge de la momentul implinirii varstei pana la emiterea deciziei. continuă pe Adevărul

Ministrul Muncii a anuntat noi reguli pentru pensionarea la limita de varsta. Iata ce trebuie sa faca romanii

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat o serie de noi proceduri si reguli pentru pensionarea la limita de varsta. incepand cu data de 24 august, se va aplica un nou mecanism privind deciziile de pensionare.

Cea mai buna bautura pentru a da jos kilogramele in plus! Care este ingredientul secret

Ceaiul verde este o alegere minunata pentru a iti incepe ziua! Este o bautura ce contine cofeina, deci te va pregati pentru o zi de aglomerata de munca. Pentru a da jos cateva kilograme, trebuie doar sa adaugi un ingredient minune care este dovedit stiintific sa ajute in eliminarea grasimii nedorite.

Ce tatuaje are Connect-R. Care este ultimul mesaj de pe corp

Connect-R este un artist apreciat pentru vocea si emotia pe care le aduce in muzica sa, dar si pentru stilul sau, care include si multe tatuaje. Cantaretul are impregnate pe piele povesti, momente, citate, iar, mai nou, a adaugat un alt desen alaturi de cel vestit de pe gat. Connect-R si povestea tatuajelor sale. Ultimul .

Tot ce trebuie sa stii daca ai card de credit sau card de debit. Care este, de fapt, diferenta

Toata lumea a auzit de cardurile de credit sau de debit, insa putini sunt cei care au habar de diferentele dintre cele doua. Desi au cam aceleasi functionalitati, exista lucruri majore care le deosebesc. Care este diferenta dintre un card de credit si unul de debit Desi cu amandoua tipurile de card poti plati facturi .

Cate masini sunt inmatriculate in Romania. Care este numarul total de autoturisme, conform DRPCIV

Din totalul autoturismelor din Romania, dupa tipul de combustibil utilizat, 52,6% folosesc benzina, 0,6% folosesc electricitate, gaz, petrol lichefiat, gaz sau alte surse. 88% dintre autocamioane utilizeaza motorina. DRPCIV Numarul total de autoturisme inmatriculate in Romania in cursul anului 2019, potrivit datelor INS, s-au inregistrat 31. 146 de accidente de circulatie rutiera, care au cazat .

Pensia pentru limita de varsta - reguli noi, din 24 august. Care este procedura anuntata de ministrul Muncii, Violeta Alexandru

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat ca, de saptamana viitoare, se va implementa un mecanism nou in ce priveste deciziile de pensionare pentru limita de varsta, pentru a se scurta astfel termenul de la punerea dosarului si pana la emiterea deciziei.

Noi reguli de intrare si iesire pentru moldoveni in si din Israel

Cetatenii Republicii Moldova care intentioneaza sa intre pe teritoriul statului Israel trebuie sa primeasca permisiunea speciala de intrare, in cazul in care poate fi dovedit un scop intemeiat al vizitei, de la Consulatul statului Israel de la Kiev, transmite IPN.

CORONAVIRUS |Noi conditii pentru intrarea pe teritoriul Lituaniei: Romanii trebuie sa prezinte un test cu rezultat negativ pentru COVID-19 si sa ramana in izolare pentru 14 zile

Romanii care vor sa calatoreasca in Lituania trebuie sa prezinte, la intrarea pe teritoriul acestui stat, un test negativ pentru infectia cu noul coronavirus, test efectuat in statul de plecare cu cel mult 72 de.

VIDEO INTERVIU Cosette Chichirau, candidatul USR-PLUS la Primaria Iasi, vrea sa atraga cel putin 10 companii de talie mondiala in Iasi: Vreau sa fac curatenie in Primarie, care este plina de coruptie

Cosette Chichirau, candidatul USR PLUS la Primaria Iasi doreste sa aduca 10 companii de talie mondiala in Iasi si sa dezvolte orasul dincolo de industria IT. Cosette Chichirau a vorbit, intr-un interviu acordat HotNews. ro, despre planul economic pe care il are pentru Iasi, despre traficul si poluarea din oras si solutiile care pot fi aplicate, despre consacrata mafie imobiliara si despre cum si-ar dori sa aduca Harvardul la Iasi. in programul meu am doua proiecte foarte mari, sa zic asa, care ar lua ceva timp sa fie implementate. Un proiect ar fi complexul sportiv si o padure urbana, unde sa avem stadion, aqua park, tot felul de alte locuri unde sa faci sport, piste de biciclete, terenuri de tenis, terenuri de fotbal. Alt proiect mare este ca, pe langa centrul de cercetare pe care o sa-l infiintam, sa avem un muzeu de stiinta pentru copii, a declarat Cosette Chichirau.

O noua inselatorie pe internet. Care este aceasta si ce trebuie sa faceti. Multi romani pot cadea in plasa

Compania de servicii postale Fan Courier a avertizat, marti, asupra unui nou atac de tip phishing, o metoda folosita de atacatori pentru a sustrage bani, parole sau alte informatii personale.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )