Libnet.ro
UNICEF

07:30

Pensii speciale: Viitorii privilegiati ar putea cotiza mai mult. Turcan: Au fost de acord. Analizam propunerile

Adevărul Adevărul,
Pensii speciale: Viitorii privilegiati ar putea cotiza mai mult. Turcan: Au fost de acord. Analizam propunerile

Propunerile privind modificarea sistemului de pensii speciale va incepe probabil saptamana viitoare in cadrul grupului de lucru pe pensii speciale de la nivelul coalitiei de guvernare, a precizat ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Raluca Turcan. continuă pe Adevărul

Care-s aplicatiile care-ti mananca cel mai mult timp din viata

Daca esti conectat la lumea digitala, inseamna ca ai in telefon cateva aplicatii pe care le folosesti zilnic. Pe unele le folosesti mai mult, pe altele din cand in cand. Aplicatiile.

Ce se intampla daca bolnavii cu covid-19 stau mai mult la soare. Cercetatorii britanici au fost uimiti

Un studiu observational recent releva faptul ca expunerea crescuta la lumina soarelui reduce riscul deceselor cauzate de coronavirus. Astfel ca cercetatorii de la Universitatea din Edinburgh au constatat ca persoanele ce locuiesc in zone cu cel mai ridicat nivel de expunere la razele UVA- ce reprezinta 95% din lumina UV a soarelui, au avut un .

Pensii speciale: 2.600 de pensionari incaseaza 20.000 de lei lunar, fara sa fi platit contributii

Ultimele date statistice privind pensionarii din Romania arata ca peste 2. 600 de persoane incaseaza lunar aproape 20. 000 de lei, fara si fi platit contributii la sistemul public de pensii.

Cele mai periculoase grupari teroriste din lume Top 4 de care lumea se teme cel mai mult VIDEO

In anumite zone ale lumii, atacuri cu bombe, rapiri de persoane sau masini capcana cu explozibil sunt foarte des intalnite. Aceste zone au devenit mai riscante ca niciodata. Violentele provocate de gruparile teroriste ingrozesc o lume intreaga si nu se dau inapoi de la nimic pentru a-si atinge scopurile. Din cauza atacului din data de .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )