Libnet.ro
UNICEF

22:17

Piata echipamentelor de protectia muncii, investigata de Consiliul Concurentei

Hotnews Hotnews,
 Piata echipamentelor de protectia muncii, investigata de Consiliul Concurentei

Consiliul Concurentei a declansat o investigatie privind posibile intelegeri anticoncurentiale intre companiile SC Renania Trade SRL, SC Avanti SRL, SC Tricomexim SRL si SC TT Invest SRL. Acestea s-ar fi inteles pentru stabilirea de preturi, impartirea de piete si alocarea de clienti pe piata comercializarii de produse si echipamente din domeniul sanatatii si securitatii in munca din Romania, incepand cu anul 2016. continuă pe Hotnews

CONSILIUL CONCURENTEI: Investigatie privind piata echipamentelor de protectia muncii

Consiliul Concurentei a anuntat, astazi, ca a declansat o investigatie pe piata echipamentelor de protectia muncii, privind posibile intelegeri intre companiile Renania Trade, Avanti, Tricomexim si T and T Invest.

Firme care furnizeaza echipamente de protectia muncii, suspectate ca au crescut nejustificat preturile

Consiliul Concurentei a declansat o investigatie privind posibile intelegeri anticoncurentiale intre companiile SC Renania Trade SRL, SC Avanti SRL, SC Tricomexim SRL si SC TT Invest SRL. Acestea s-ar fi inteles pentru stabilirea de preturi, impartirea de piete si alocarea de clienti pe piata comercializarii de produse si echipamente din domeniul sanatatii si securitatii in munca din Romania, incepand cu anul 2016.

Consiliul Concurentei a avizat transferul Crescendo catre Bittnet

Consiliul Concurentei a avizat achizitia Crescendo International de catre Dendrio, companie parte din grupul Bittnet Systems BNET), potrivit unui comunicat remis la sfarsitul saptamanii trecute de catre emitent Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )