Libnet.ro
UNICEF

15:45

PROIECTUL DE BUGET PENTRU ANUL 2019: Alocatiile copiilor raman la acelasi nivel

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PROIECTUL DE BUGET PENTRU ANUL 2019: Alocatiile copiilor raman la acelasi nivel

Una dintre problemele spinoase din proiectul de buget pentru anul 2019 o constituie alocatiile copiilor, al caror cuantum nu va cunoaste nicio majorare in acest an. Problema a fost ridicata, ieri, de deputatul liberal Robert Sighiartau, in sedinta comisiilor reunite de buget-finante ale Parlamentului, care l-a acuzat pe ministrul Muncii si Justitiei Sociale ca nu respecta programul de guvernare in care se mentioneaza dublarea cunatumului alocatiei pentru copii. continuă pe Ziarul Bursa

Radu Gorduza, despre planurile Affidea Romania pentru anul 2019: Avem in vedere noi dezvoltari prin achizitii

Affidea va continua sa investeasca in cele 36 de centre pe care le detine in Romania si, in acelasi timp, isi propune sa extinda accesul la serviciile sale si in alte regiuni ale tarii, a precizat, intr-un interviu acordat Wall-Street. ro, Radu Gorduza,.

Florin Citu (PNL): Vom vota impotriva proiectului de buget, pentru ca nu este fundamentat pe date reale si nu respecta Constitutia

Senatorul liberal Florin Citu a declarat, miercuri, in plenul Parlamentului, ca PNL va vota impotriva proiectului de buget de stat pentru anul 2019, intrucat acesta nu este fundamentat pe date reale si nu.

Totul despre nscrierea la scoala/ Calendarul nscrierii n clasa pregatitoare pentru anul scolar 2019-2020

Ministerul Educatiei pregateste metodologia si calendarul inscrierii in invatamantul primar pentru anul scolar 2019-2020. Potrivit proiectului obtinut de HotNews, inscrierea la scoala incepe pe 4 martie 2019. Proiectul de metodologie si calendarul inscrierii in clasa pregatitoare va fi discutat joi, 14 februarie 2019, in Comisia de Dialog Social, la sediul Ministerului Educatiei Nationale.

PUNEREA IN VALOARE A OPERELOR LUI BRANCUSI, IGNORATA DE GUVERN Proiectul Calea Eroilor, fara finantare bugetara

Proiectul reabilitarii zonei Calea Eroilor din Targu Jiu pentru punerea in valoare turistica a ansamblului monumental alcatuit din Coloana Infinitului, Poarta Sarutului, Aleea Scaunelor si Masa Tacerii nu are alocata nicio finantare in proiectul de buget pentru anul 2019, care a fost dezbatut, ieri, in comisiile reunite pentru buget-finante ale Parlamentului.

IN ANUL 2019 FATA DE ANUL ANTERIOR, DIN CAUZA REGLEMENTARILOR ANRE Electrica reduce planul de investitii cu peste o treime

ANRE: Nerealizarea a cel putin 95% din investitiile asumate si aprobate va fi amendata cu un procent intre 5% si 10% din cifra de afaceri Electrica, unul din cei patru mari operatori de distributie din tara noastra, si-a propus sa investeasca, in acest an, 608 milioane de lei in reteaua de distributie a companiei, cu 35% mai putin fata de investitiile bugetate in anul anterior, dar cu 43% mai mult in comparatie cu obligatia impusa de catre Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE), a declarat, ieri, Corina Popescu, directorul general al societatii.

ROVANA PLUMB: Cei 180 de kilometri pentru anul acesta sunt o estimare

Cei 180 de kilometri de autostrada la care am facut referire ca ar putea fi dati in folosinta anul acesta reprezinta o estimare pe baza datelor prezentate de Compania Nationala pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere si nu o promisiune.

Noapte alba la comisia de buget-finante. Proiectul Vitamina D, salvat de Teodorovici

Noapte alba la comisia de buget-finante. Parlamentarii au stat in sedinta pana la trei si jumatate dimineata, pentru a dezbate cele 72 de articole ale proiectului de buget pe anul 2019. Amendamentul lui.

Comisia de control SRI a avizat favorabil proiectul de buget pe 2019, fara amendamentele lui Dragnea / Claudiu Manda: Comisia de buget-finante va decide

Comisia comuna permanenta a Camerei Deputatilor si Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activitatii SRI a dat aviz favorabil, luni, proiectului de buget pe 2019 propus de Guvern, informeaza Mediafax. in comisie nu s-au dezbatut amendamentele propuse de Liviu Dragnea, in vederea taierii bugetului.

Gabriela Firea, despre stimulentele acordate in Capitala: Se vor acorda si anul acesta alocatiile sociale promise

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, ii asigura pe toti beneficiarii alocatiilor acordate prin Directia de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti ca programele aflate in derulare de catre.

Victor Ponta: Proiectul de buget este un fake. Care sunt principalele opt nereguli

Liderul Pro Romania, fostul premier Victor Ponta, considera ca proiectul bugetului de stat pe 2019, a carui dezbatere in Parlament incepe luni, este un fake, nu este un buget realist, serios, iar modul in care se incearca trecea lui prin Parlament arata nu se vrea o analiza reala.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )