Libnet.ro
UNICEF

00:07

Romanii vor putea din nou sa isi cumpere vechime la pensie. Care este procedura

Adevărul Adevărul,
Romanii vor putea din nou sa isi cumpere vechime la pensie. Care este procedura

Romanii vor avea din nou posibilitatea de a-si cumpara vechime la pensie, in limita a sase ani, in cazul in care nu au contribuit suficient la sistemul public, arata un proiect de ordonanta de urgenta pregatit de Ministerul Muncii. continuă pe Adevărul

Soferii vor putea prezenta politistilor, la un eventual control, si varianta electronica a politei RCA (proiect)

Autoritatea de Supraveghere Financiara a supus consultarii publice timp de 10 zile, incepand de astazi, proiectul care modifica Norma nr. 202017 referitoare la dovada incheierii asigurarii RCA in cazul controalelor efectuate de catre autoritatile abilitate. Conform proiectului, conducatorii auto vor putea prezenta agentilor de politie, la un eventual control, si varianta electronica a politei RCA. Prin urmare, nu va mai fi necesar ca soferii sa aiba asupra lor contractul de asigurare obligatorie auto doar in format original, pe suport de hartie.

Elena Udrea, dupa ce Traian Basescu a anuntat ca va candida la Primaria Capitalei: Ca intotdeauna, va castiga. Se face din nou politica in Romania

Se face din nou politica si administratie in Romania, a scris Elena Udrea pe Facebook, dupa ce fostul presedinte Traian Basescu, acum europarlamentar PMP, si-a anuntat candidatura pentru un nou mandat la.

Politia Romana s-a facut, din nou, de ras. Seful Politiei, intalnire secreta cu Elvis Pian

Ies la iveala detalii rusinoase despre modul in care a actionat Politia Romana in cazul clanului Duduianu. Mai precis, se pare ca oamenii legii ii trateaza preferential pe interlopi. Ce i-ar fi cerut Seful Politiei fratelui lui Emi Pian, asasinat cu o saptamana in urma, aflati in paragrafele urmatoare. Politia Romana, gest umilitor dupa moartea .

Angelina Jolie si Brad Pitt, la cutite din nou! De la ce a pornit scandalul de data aceasta

Angelina Jolie si Brad Pitt au reinceput scandalul. Culmea este ca de curand, un amic al fostului celebru cuplu declara ca cei doi s-au saturat de cand se tot cearta in plublic. Angelina Jolie si Brad Pitt, la cutite din nou! De la ce a pornit scandalul de data aceasta Brad Pitt si Angelina Jolie .

Dupa fiul lui Gino Iorgulescu, un alt baiat loveste din nou. A fost prins drogat la volan

Dupa fiul lui Gino Iorgulescu, un alt baiat celebru a fost prins drogat la volan. Este vorba despre fiul lui Marian Ionescu, liderul trupei Directia 5, pe nume Carmin Mihai Ionescu. Ce baiat celebru a fost prins drogat la volan Acesta a fost prins drogat la volan, in dimineata zilei de duminica, 9 august, in .

Romanii pot imprumuta din nou statul, la dobanzi avantajoase, de astazi

Romanii pot subscrie incepand de luni, 10 august 2020, pentru noi emisiuni de titluri de stat destinate exclusiv populatiei in cadrul Programului Tezaur, cu scadente la 1, 2, 3 si 5 ani.

Angelina Jolie si Brad Pitt, din nou la cutite. De ce se cearta acum cei doi, la patru ani de cand au depus actele de divort

S-ar fi crezut ca Brad Pitt si Angelina Jolie ar fi cazut la pace dupa ce au depus actele de divort din 2016. Recent, o sursa din apropierea celor doi a declarat faptul ca cei doi actori s-au saturat de cand se.

VIDEO Vulcanul Sinabung din Indonezia a erupt din nou

Vulcanul Sinabung din Indonezia a erupt din nou, dupa o pauza de un an, autoritatile avertizand locuitorii din nordul Sumatrei sa ramana vigilenti in perioada urmatoare, relateaza The Jakarta Post.

Firicel din Las Fierbinti castiga din nou in instanta. A doua veste uriasa dupa ce a luat 500.000 de euro la inceputul anului

Pe la jumatatea lunii iunie va aduceam la cunostinta faptul ca unul din actorii sitcom-ului Las Fierbinti era implicat intr-un scandal urias. Acum aflam ca, actorul Cuzin Toma a reusit ca dupa patru ani sa-si faca dreptate in instanta. Jumatate de milion de euro intra in buzunarul lui Firicel Totul a plecat de la decizia .

Alegeri Belarus: Sefa echipei de campanie a candidatei prezidentiale a opozitiei a fost arestata din nou

Sefa echipei de campanie a candidatei prezidentiale de opozitie din Belarus a fost retinuta sambata, asa cum s-a mai intamplat si joi, informeaza AFP, citata de Agerpres. Maria Moroz a fost arestata sambata, a declarat pentru AFP Anna Krasulina, purtatoarea de cuvant a Svetlanei Tihanovskaia, contracandidata presedintelui Aleksandr Lukasenko, aflat de 26 de ani la putere. in Belarus, o tara cu 9. 5 milioane de locuitori, au loc duminica alegerile prezidentiale. Votarea a inceput, practic, de marti, inregistrandu-se pana in prezent o participare de peste 32%, conform informatiilor furnizate de autoritati.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )