Libnet.ro
UNICEF

13:45

Salariu minim 2021. Care va fi minimul pe economie anul viitor

B1 B1,
Salariu minim 2021. Care va fi minimul pe economie anul viitor

Discutiile purtate intre oficialii din Ministerul Muncii cu reprezentantii patronatelor si sindicatelor pe tema salariului minim de anul viitor au durat trei luni. Ulterior, remierul Ludovic Orban a subliniat ca. continuă pe B1

RADU GHETEA, LIBRA BANK: Vom avea o crestere importanta a creditelor neperformante, anul viitor

Cuvantul cheie in banking in anul 2021 va fi restructurare Creditele neperformante vor avea o crestere importanta anul viitor, fapt ce se va vedea nu numai la sistemul bancar din tara noastra, ci la nivel mondial, a punctat ieri Radu Gratian Ghetea, Presedinte al Consiliului de Administratie al Libra Internet Bank si Presedinte de onoare al Asociatiei Romane a Bancilor ARB), in cadrul unei conferinte desfasurata online.

ALEXANDRA SMEDOIU, PRESEDINTE CFA ROMANIA: Estimam ca ratingul Romaniei va fi mentinut si anul viitor

Analistii CFA Romania estimeaza pentru anul viitor mentinerea ratingului de tara de catre agentiile internationale, a declarat, ieri, Alexandra Smedoiu, presedintele CFA Romania, in cadrul unei conferinte organizate de publicatia Piata Financiara. Smedoiu a mai spus ca reducerea inflatiei va aduce liniste pe costurile de finantare ale statului roman, iar mentinerea ratingului este conditionata de lipsa unor derapaje fiscal-bugetare.

HORIA GUSTA, PRESEDINTE AAF: Nu cred ca anul viitor vom avea dividende la nivelul anilor din trecut

Nu cred ca anul viitor vom avea dividende la nivelul anilor din trecut, a afirmat, ieri, Horia Gusta, presedintele Asociatiei Administratorilor de Fonduri AAF) si directorul general al administratorului de fonduri Certinvest, in cadrul unei conferinte organizate de publicatia Piata Financiara. Oficialul AAF a mai spus, printre altele, ca comunitatea pietei de capital discuta cu Ministerul de Finante reducerea impozitului pe castiguri de capital de la 10 la 1%.

CCR a amanat pentru anul viitor o decizie privind transferul gratuit al terenurilor Romexpo

Curtea Constitutionala a amanat, miercuri, pentru 13 ianuarie 2021 sesizarea USR si UDMR asupra legii prin care o suprafata de teren de 46 hectare de la Romexpo trece din proprietatea statului in cea a Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, pentru dezvoltarea unui proiect imobiliar, transmite Agerpres.

Zile libere 2021. Cate libere legale de la stat vor avea romanii anul viitor

Potrivit legislatiei in vigoare in Romania, in 2021 sunt 7 sarbatori legale in timpul saptamanii si 8 in week-end. Liberele erau in general sarbatorite cu mult fast de romanii, mai ales petrecerile de Re.

IATA: Companiile aeriene se asteapta la pierderi de 157 de miliarde de dolari pana anul viitor

Companiile aeriene se indreapta spre pierderi cumulate in valoare de 157 de miliarde de dolari in acest an si cel viitor, a avertizat marti Asociatia Internationala pentru Transporturi Aeriene IATA), care si-a inrautatit estimarile ca reactie la al doilea val de infectii cu noul coronavirus si la masurile de carantina adoptate de guverne care afecteaza piete majore, transmite Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,242 seconds )