Libnet.ro
UNICEF

11:02

Salariul minim 2020. Sunt trei scenarii de lucru. Nivelul de crestere va fi decis de Guvern saptamana viitoare

Hotnews Hotnews,
 Salariul minim 2020. Sunt trei scenarii de lucru. Nivelul de crestere va fi decis de Guvern saptamana viitoare

Decizia finala privind cresterea salariului minim va fi luata saptamana viitoare, nu in aceasta saptamana. in acest sens, marti va avea loc o intalnire cu sindicatele si patronatele, a anuntat ministrul muncii, Violeta Alexandru. Aceasta a spus ca sunt trei scenarii de lucru, care arata diferite niveluri de crestere. Premierul Ludovic Orban a spus zilele trecute ca salariul minim pe economie ar putea creste cu 7,2%, insa Violeta Alexandru nu a dorit sa confirme acest procent. continuă pe Hotnews

Salariul minim 2020: Guvernul anunta ca ar putea creste cu aproape 150 lei, la 2.230 lei brut

Guvernul Romaniei anunta ca salariul minim ar putea creste cu 7,2%, in 2020, conform unei postari publicate pe Facebook. Astfel, cresterea ar putea fi 149,7 lei pe brut, iar pe net, adica bani in mana, ar fi o crestere de 83 de lei, la 1. 346 lei, cu 17 lei sub promisiunea fostului Guvern PSD.

Salariul minim 2020: Guvernul anunta ca ar putea creste cu aproape 150 lei, la 2.230 lei brut

Guvernul Romaniei anunta ca salariul minim ar putea creste cu 7,2%, in 2020, conform unei postari publicate pe Facebook. Astfel, cresterea ar putea fi 149,7 lei pe brut, iar pe net, adica bani in mana, ar fi o crestere de 83 de lei, la 1. 346 lei, cu 17.

SALARIUL MINIM. Guvernul anunta cu cat ar putea creste salariul minim in 2020

Premierul Ludovic Orban anunta ca salariul minim ar putea creste cu 7. 2%, in 2020, intr-o postare pe Facebook a institutiei. in cursul acestei saptamani,.

Orban face o schimbare uriasa pentru milioane de romani! Ce se intampla cu salariul minim diferentiat

Ludovic Orban a anuntat cum se prezinta situatia salariilor din Romania. Salariul minim brut pe tara urmeaza sa se majoreze de la 1 ianuarie 2020. Decizia in acest sens urmand sa fie luata pana la finele lunii noiembrie 2019, dupa cum a de declarat seful Cancelariei prim-ministrului Ludovic Orban. Salariul minim pe economie va creste, .

Cu cat cresc amenzile de circulatie odata cu salariul minim. Cea mai mare ajunge 22.300 de lei

Amenzile rutiere ar putea creste de la 1 ianuarie 2020 cu 53%, iar cea mai mica contraventie ar putea scoate din buzunarele soferilor 446 de lei. Asta pentru ca valoarea punctului-amenda, care se calculeaza, potrivit Codului rutier, ca 10% din salariul minim brut, creste de la 145 de lei la 223 de lei.

SALARIUL MINIM. Anunt de ultima ora facut de premierul Ludovic Orban

Obiectivul Guvernului este sa aprobe pana la sfarsitul acestei luni hotararea ce vizeaza salariul minim, a declarat luni prim-ministrul Ludovic Orban. Deja am.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora pentru romani! Cu cat ar putea creste salariul minim pe economie

Premierul Ludovic Orban a anuntat ce se va intampla cu salariul minim pe economie. Vestea este una de o importanta deosebita pentru romani, mai ales ca ar putea urma si cresteri la nivel salarial. Guvernul va lua o decizie cu privire la aceste schimbari, pana la finele saptamanii in curs. Ludovic Orban, anunt de ultima .

Salariul minim ar putea creste cu 7,2%. Anuntul de ULTIM MOMENT de la Guvern

Premierul Ludovic Orban a anuntat, marti, ca salariul minim ar putea creste cu 7,2 %. in cursul acestei saptamani, definitivam propunerile pentru formula de calcul a salariului minim. Daca stabilim .

Orban: Pana la sfarsitul lunii vom adopta Hotararea de Guvern privind salariul minim. Nu vor fi variante diferite in functie de studii

Ludovic Orban a anuntat ca Guvernul vrea sa adopte o hotarare pentru majorarea salariului minim brut pe tara pana la sfarsitul acestei luni. Premierul a precizat ca nu poate fi vorba de mai multe variante de salariu minim in functie de studii.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )