Libnet.ro
UNICEF

13:15

Salariul minim creste de la 1 ianuarie 2020, corelat cu productivitatea muncii pe persoana

Adevărul Adevărul,
Salariul minim creste de la 1 ianuarie 2020, corelat cu productivitatea muncii pe persoana

Guvernul Orban a elaborat si supus dezbaterii publice proiectul deHotarare pentru stabilirea salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata, prin aplicarea caruia veniturile salariatilor vor fi majorate incepand cu data de 1 ianuarie 2020. continuă pe Adevărul

Cu cat va creste salariul minim, incepand din 2020: Ministerul Muncii a pus in dezbatere publica proiectul pentru stabilirea salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata

Ministerul Muncii a pus in dezbatere publica proiectul de Hotarare pentru stabilirea salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata, potrivit unui comunicat de presa al.

LUDOVIC ORBAN: Salariul minim va creste, facem analize

Premierul Ludovic Orban a dat asigurari ca salariul minim pe economie va creste, insa nu a precizat cuantumul cu care va fi majorat, aratand ca, in prezent, se face o analiza care ia in calcul propunerile sindicatelor si patronatelor.

Ludovic Orban: Salariul minim va creste. Facem analize

Premierul Ludovic Orban a dat asigurari ca salariul minim pe economie va creste, dar nu a precizat c.

Salariu minim pe economie in 2020. Valorile pentru salariul minim net si brut in anul 2020

Salariul minim pe economie va creste de la 1 ianuarie 2020. Potrivit premierului Ludovic Orban, exista trei scenarii pentru majorarea salariului minim brut. Scenariul de baza prevede majorarea salariului minim.

SALARIUL MINIM. Ministerul Muncii: Ar urma sa creasca cu 7,2%

SALARIUL MINIM Guvernul lanseaza in dezbatere publica noul salariu minim. Acesta ar urma sa creasca cu 7,2%, asa cum anuntase initial Ludovic Orban, iar proiectul precede si eliminarea salariului minim.

Ludovic Orban, discutii cu sindicatele si patronatele: Salariul minim va creste

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca a avut discutii productive cusi sindicatele privind majorarea salariului minim pe economie. Liderul PNL a reiterat faptul casalariul minim pe economie va.

Ce se intampla cu salariul minim, in 2020. Ludovic Orban sustine cresterea acestui tip de venit

Premierul Ludovic Orban a anuntat ce se va intampla cu salariul minim pe economie, odata cu debutul anului 2020. Pentru ca au mai ramas doar cateva saptamani pana la finalizarea lui 2019, noul Executiv a luat cateva hotarari, legate de bugetul romanilor. Aici a fost inclusa si o noua propunere in ceea ce priveste acest .

Apelurile telefonice vor costa mai putin de la 1 ianuarie 2020

Comisia Europeana a agreat micsorarea tarifelor stabilite pentru apelurile nationale propusa de ANCOM, astfel incat acestea vor fi diminuate incepand cu data de 1 ianuarie 2020, a informat miercuri autoritatea.

Vesti EXCELENTE pentru TOTI SOFERII din Romania! De la 1 ianuarie 2020 INTRA iN VIGOARE LEGEA mult asteptata

Vesti bune pentru soferii romani! Benzina si motorina se vor ieftini, de la 1 ianuarie 2020. Comisia de buget-finante a Camerei Deputatilor a dat, in unanimitate, un raport de admitere unui proiect de lege pent.

Ludovic Orban: Propunerile sindicatelor pe salariul minim vor sta la baza discutiilor de anul viitor

Unii au venit cu dorinta de a face mecanismul de crestere a salariului minim bazat pe prognoze, potrivit premierului Ludovic Orban, care a dat de inteles ca e o diferenta intre prognoza si rezultatul final.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )