Libnet.ro
UNICEF

14:30

Schimbare majora in politica FED, banca centrala a SUA va permite cresterea inflatiei pentru a scadea somajul

Hotnews Hotnews,
 Schimbare majora in politica FED, banca centrala a SUA va permite cresterea inflatiei pentru a scadea somajul

Banca centrala a Statelor Unite, Rezerva Federala Fed), a anuntat joi o schimbare majora in politica sa, anuntand ca este dispusa sa permita un nivel mai mare al inflatiei decat in mod normal pentru a sustine piata muncii si economia in ansamblul sau, transmite CNBC. continuă pe Hotnews

Raluca si Walter Zenga, schimbare majora. Ce se intampla, de fapt, intre cei doi

Rasturnare de situatie in cuplul format din Raluca si Walter Zenga? Ce se intampla in realitate intre cei doi amorezi? Raluca si Walter Zenga, decizie noua Raluca si Walter Zenga clarifica zvonurile cum ca mariajul lor s-ar sfarsi. Cei doi se pare ca formeaza un cuplu atat de invidiat incat gurile rele i-au si divortat .

Banca Centrala Turca va cumpara intreaga productie de aur a tarii. Rezerva de aur a Turciei a trecut de 538 tone

Turcia va produce o cantitate record de aur in acest an, iar banca centrala a tarii ar putea cumpara intreaga productie, scrie economo. co. uk. Productia de aur a Turciei ar putea urca cu 16% in acest an, pana la 44 de tone, potrivit lui Hasan Yucel, presedintele Turkish Gold Miners Association. Potrivit unei legi din 2017, banca centrala are drept de preemtiune la achizitia aurului produs in Turcia, iar rezervele tarii atinsesera niveluri record in saptamana care s-a incheiat pe 7 august, dar au scazut apoi cu 5% in saptamana urmatoare.

Banca Centrala Turca va cumpara intreaga productie de aur a tarii

Turcia va produce o cantitate record de aur in acest an, iar banca centrala a tarii ar putea cumpara intreaga productie.

FED New York este detinuta de o mana de banci de pe Wall Street. Citigroup si JP Morgan detin peste 72% din cea mai puternica banca centrala regionala

Cea mai puternica dintre cele 12 banci centrale regionale americane, FED New York, este detinuta in majoritate de doua mari banci Wall Street, Citigroup 42,8%) si JP Morgan 29,5%), scrie cotidianul Les Echos in editia sa de joi. Bancile actionare aleg majoritatea consiliului de administratie al bancii centrale Acest lucru alimenteaza acuzatiile privind apropierea prea mare de Wall Street cu care se confrunta de ceva vreme Fed New York.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )