Libnet.ro
UNICEF

13:45

Trei indicatori care arata unde e mai buna viata salariatior din Romania. Topul judetelor vulnerabile

Hotnews Hotnews,
 Trei indicatori care arata unde e mai buna viata salariatior din Romania. Topul judetelor vulnerabile

Judete in care salariul net este mic, somajul e mare, iar numarul de pensionari ce revin unui salariat este ridicat- cum sa le spui intr-un singur cuvant? Probabil ca vulnerabile, pentru ca ele invita sa iti cauti rostul in alta parte, unde conditiile de pe piata muncii sunt mai bune. HotNews a construit o harta a acestor judete vulnerabile, pornind de la cei 3 indicatori. Rezultatul nu este foarte surprinzator: la un capat e Capitala iar la celalalt e Teleorman. continuă pe Hotnews

Cele trei simptome care arata ca un copil are coronavirus si nu sunt in atentia medicilor

Trei noi simptome se adauga la lista celor oficiale care prevestesc infectarea cu coronavirus in randul copiilor, spun cercetatorii. Acestea sunt diareea, durerile de stomac si varsaturile si nu apar inca pe lista autoritatilor sanitare.

Cea mai buna ciorba de perisoare. Reteta e atat de simpla si e favorita lui Klaus Iohannis

Vrei sa stii care este secretul unei ciorbe de perisoare spectaculoase? Iata ce trebuie sa faci pas cu pas si care este ingredientul secret! Reteta este favorita presedintelui Romaniei. Reteta pentru ciorba de perisoare Ciorba de perisoare actrita cu bors este una dintre cele mai bune, mai ales ca are ingredientele preferate ale fiecaruia. Orice .

Cea mai buna veste de astazi vine din Germania. Ce se asteapta nemtii sa se intample cat mai curand

Guvernul german a prognozat ca economia isi va reveni repede de pe urma socului creat de pandemia de coronavirus, sustine ministrul Economiei, Peter Altmaier. Acesta a mai adaugat ca nu se asteapta ca autoritatile sa introduca o noua runda de masuri de izolare ca in lunile precedente, martie si aprilie, transmite Reuters. Vesti bune din .

Seful Politiei din Bucuresti a comis-o grav. Documentul care arata marea greseala

Seful Politiei Capitalei a admis ca a gresit in ceea ce priveste declaratia sa de avere, dupa ce in presa s-a scris despre informatiile contradictorii oferite de Bogdan Berechet. Mai multe detalii despre eroare, in continuare. Seful Politiei Capitalei a admis ca a comis-o Recent, seful Politiei Capitalei a fost pus intr-o situatie delicata, dupa .

Cum se pun corect rosiile la borcan pentru iarna. Reteta care face totul mai simplu

Pentru a gasi aroma si prospetimea fructelor si a legumelor de vara si in sezonul rece, toamna de toamna se repeta aceeasi poveste: pregatirea deliciilor din camara. Printre ele, si rosiile la borcan. Reteta: rosii la borcan pentru iarna, pentru ciorbe si mancaruri Ingrediente 1,8 kilograme de rosii, cantarite dupa ce au fost oparite si .

Fructele care ingrasa cel mai putin! Romancele in forma le consuma zilnic, la orice ora

Fructele sunt o sursa excelenta de vitamine, minerale esentiale, fibre si antioxidanti, iar pentru a avea o dieta alimentara echilibrata trebuie sa le includem in regimul nostru zilnic. Daca te lupti cu kilogramele in plus, ei bine, din fericire, exista fructe care nu ingrasa, ci, dimpotriva, te ajuta sa devii supla. Pentru a afla care .

Firmele private care angajeaza cei mai multi romani. Surprize pe primele doua locuri

Romanii, asaltati de posturile de la firmele private! Ce surprize ii asteapta pe angajatori pe primele doua locuri. Firmele private angajeaza! Ce surprinze vin pentru romani? Companiile private recruteaza angajati, iar romanii care si-au pierdut locul de munca din cauza crizei sanitare au acum optiuni bune in vizor. Doi grei mari retaileri alimentari sunt pe .

ALEGERI LOCALE 2020 |Aplicatia Vot Romania iti arata unde si cum votezi

Aplicatia Vot Romania, lansata de Asociatia Code for Romania, va arata utilizatorilor cum pot vota la alegerile locale din 27 septembrie 2020. Aplicatia Vot Romania, informatii despre.

Cum trebuie sa dormim pentru a ne odihni cat mai bine. Care sunt cele mai bune pozitii

Hai sa recunoastem. Somnul este o mare parte din viata noastra, chiar daca nu dormim tot timpul opt ore, dar exista mai multe lucruri decat ai putea crede. Pozitia dvs. de somn joaca un rol important in calitatea somnului, ceea ce inseamna ca ar putea fi timpul sa faceti niste schimbari. Cum trebuie sa dormim .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )