Libnet.ro
UNICEF

11:00

Turcan: Cei care lucreaza la recalcularea pensiilor vor primi suplimente

Hotnews Hotnews,
 Turcan: Cei care lucreaza la recalcularea pensiilor vor primi suplimente

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, spune ca angajatii caselor de pensii care lucreaza la recalcularea dosarelor de pensii vor primi stimulente, aceasta activitate urmand sa fie accelerata si cu suplimentari temporare de personal. VIDEO Guvern: Se elimina condica de prezenta pentru microintreprinderile care au sub noua angajati OUG pentru folosirea semnaturii electronice la incheierea contractelor de munca si in relatii cu institutiile statului. continuă pe Hotnews

Turcan: Cei care lucreaza la recacularea pensiilor vor primi suplimente

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, spune ca angajatii caselor de pensii care lucreaza la recalcularea dosarelor de pensii vor primi stimulente, aceasta activitate urmand sa fie accelerata si cu suplimentari temporare de personal.

Turcan promite stimulente pentru recalcularea pensiilor

Pentru continuarea accelerata a recalcularii pensiilor, se lucreaza la acordarea unor stimulente pen.

Raluca Turcan sustine ca vor fi acordate stimulente pentru angajatii care lucreaza la recalcularea pensiilor

Recalcularea pensiilor din Romania este un proces care trebuie parcurs cu atentie si respect fata de beneficiari, dar si fara intarzieri, iar pentru continuarea accelerata a acestei activitati in perioada urmatoare se lucreaza la acordarea unor stimulente pentru cei care si-au dublat activitatea, sustine ministrul Muncii, Raluca Turcan.

Germania: Persoanele de sub 60 de ani, vaccinate cu prima doza de ser de la AstraZeneca, vor primi un alt vaccin la rapel

Ministrii federali si specialistii din domeniul sanatatii din Germania au decis ca personele cu varste de sub 60 de ani, care au primit prima doza de ser anti-COVID-19 de la AstraZeneca, vor primi la rapel un.

Persoanele sub 60 de ani din Germania vaccinate cu AstraZeneca vor primi la rapel un alt ser

Persoanele cu varsta sub 60 de ani vaccinate in Germania impotriva COVID-19 cu o prima doza de la AstraZeneca vor primi la rapel un alt vaccin, au decis marti seara ministerele regionale ale Sanatatii si cel federal, relateaza AFP.

Germania: Persoanele sub 60 de ani vaccinate cu AstraZeneca vor primi alt ser la rapel

Persoanele cu varsta sub 60 de ani vaccinate in Germania impotriva COVID-19 cu o prima doza de la AstraZeneca vor primi la rapel un alt vaccin, au decis marti seara ministerele regionale ale Sanatatii si cel federal, relateaza AFP citata de Agerpres.

Germanii cu varste sub 60 de ani imunizati anti-Covid cu o doza de ser AstraZeneca vor primi a doua doza dintr-un alt vaccin

Germanii cu varste sub 60 de ani imunizati anti-Covid cu o doza de ser dezvoltat de Oxford si AstraZeneca vor primi a doua doza dintr-un alt vaccin, au decis autoritatile sanitare marti, potrivit The Guardian. Distribuie pe Facebook.

Liderul deputatilor USR PLUS, despre Ludovic Orban: Un politician cu foarte mult fler, flexibil, corect fata de partenerii cu care lucreaza

Parlamentarul Ionut Mosteanu, lider al deputatilor USR PLUS, spune despre presedintele PNL, Ludovic Orban, ca este un politician cu foarte mult fler, flexibil, corect fata de partenerii cu care lucreaza. Mo.

Colectie impresionanta la Muzeul Etnografic din Reghin. Ce pot vedea cei care-i trec pragul

Muzeul Etnografic Anton Badea din Reghin detin in patrimoniu o colectie impresionanta de 25 de lazi de zestre din secolul al XIX-lea. Pe langa asta, in patrimoniul muzeului se mai pot regasi si colectii privind ocupatiile agricole, vanatoarea, pastoritul sau cele mestesugaresti in metal, piele si lemn. Colectia de la Muzeul Etnografic Anton Badea Florin .

Raluca Turcan: Am evaluat deja peste 230.000 de dosare de pensii. Pentru accelerarea procesului, personalul va fi suplimentat temporar si se vor acorda stimulente

Angajatiicaselor de pensii care lucreaza la recalcularea dosarelor de pensiivor primi stimulente, spune ministrul Muncii. Pentru a accelera procesul, personalul va fi suplimentat temporar. Toti cei.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )