Libnet.ro
UNICEF

15:45

VIOLETA ALEXANDRU: Nu se va ajunge sa nu se dea nicio pensie de la stat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIOLETA ALEXANDRU: Nu se va ajunge sa nu se dea nicio pensie de la stat

Nu se va ajunge in situatia in care sa nu se acorde nicio pensie de stat, pentru persoanele care au contribuit la Pilonul I, a precizat, ieri, Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, la Adevarul Live, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

VIOLETA ALEXANDRU, DESPRE PLATA PENSIILOR: Avand banii in cont, am cerut bancilor sa dea drumul platilor

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, precizeaza, intr-o postare pe Facebook, ca a cerut bancilor saptamana trecuta sa plateasca pensiile, avand in vedere ca banii erau in conturi. Ea explica procedurile greoaie care exista pentru virarea pensiilor si anunta ca le va schimba. Ce ma intereseaza pe mine: sa ajunga banii cat mai repede la pensionari, a spus ministrul, afirmand ca PSD ar vrea sa existe intarziri la plata pensiilor ca sa poata comenta, potrivit News. ro.

VIOLETA ALEXANDRU: Posta a livrat aproape de jumatate din pensiile la domiciliu

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat, sambata seara, ca bancile au facut platile pensiilor iar ultimele plati se vor face, luni, in timp ce Posta a livrat deja aproape de jumatate din pensiile la domiciliu.

Violeta Alexandru: Legea pensiilor se schimba in februarie

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a purtat miercuri o serie de discutii cu sindicatele pe tema pensiilor si a fortei de munca, anuntand ca o solutie pentru problemele legislatiei pensiilor va fi furnizata in februarie.

Violeta Alexandru ar vrea ca administratorii fondurilor private de pensii sa riste mai mult cu banii romanilor

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, se afla in discutii cu administratorii fondurilor private de pensii pe subiectul nivelului randamentului pe care il ofera pensiile administrate privat, scrieAgerpres.

Totul despre razboiul dintre Gabriela Firea si Violeta Alexandru - VIDEO

Razboi cu toate armele intre Gabriela Firea si Violeta Alexandru. Primarul General al Capitalei da de inteles ca Executivul minte atunci cand spune ca nu mai sunt bani de pensii, salarii si alocatii. Pentru ce sunt pusi romanii sa stranga cureaua? Dupa toate semnalele si precedentele, banii par a fi intreptati catre camarila PNL, a scris Firea pe pagina de Facebook. De cealalta parte, ministrul Muncii il acuza pe edilul general al Capitalei ca a adus Bucurestiul intr-o stare jalnica.

Violeta Alexandru: Te ingrozesti ce a lasat PSD in legea pensiilor cu care s-a tot laudat. Discutia despre prelungirea varstei de pensionare e pe masa

Ministrul Muncii Violeta Alexandru a vorbit la Adevarul Live despre posibilitatea ridicarii pragului de pensionare pentru unele categorii de persoane care ies din campul muncii la 45 de ani. Ministrul a explicat ca modificarile trebuie luate in baza unor discutii, precizand ca inainte de asta trebuie sa intocmeasca o diagnoza a problemelor nesfarsite lasate de PSD in legea pensiilor.

Violeta Alexandru: Casa de pensii va schimba conventiile cu bancile

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a informat marti ca vor fi schimbate conventiile incheiate intre Casa Nationala de Pensii Publice CNPP) si banci, astfel incat pensiile sa nu mai fie virate in conturile pensionarilor cu intarziere.

Violeta Alexandru: Sistemul public de pensii are probleme nesfarsite PSD a sugerat ca nu sunt bani pentru plati, dar e o chestiune de perspectiva, de 30 de ani (VIDEO)

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a subliniat ca PSD a sugerat ca nu sunt bani de pensii, desi problema este una de perspectiva, ce ar putea deveni realitate abia in 30 de ani, poate si mai.

Cresterea varstei de pensionare la 70 de ani, fake news al PSD. Ministrul Violeta Alexandru: Informatiile trebuie luate din surse oficiale (VIDEO)

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a dezmintit zvonurile potrivit carora Guvernul Orban va creste varsta de pensionare la 70 de ani, si le-a catalogat drept fake news al PSD. Cu toate acestea, in toata.

Violeta Alexandru trage bancile de urechi: Unele banci platesc pensiile cu intarziere, desi banii le-au intrat la timp. Voi lua masuri

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat luni ca unele banci platesc in mod intentionat pensiile cu intarziere, pentru ca asa s-au obisnuit din timpul guvernarii PSD, dar ca va centyraliza datele, iar marti va lua masuri asupra celor care nu au facut platile la timp.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )