Libnet.ro
UNICEF

20:30

Violeta Alexandru: Ferma germana la care lucreaza sezonieri romani este in insolventa. S-a angajat sa faca platile

Adevărul Adevărul,
Violeta Alexandru: Ferma germana la care lucreaza sezonieri romani este in insolventa. S-a angajat sa faca platile

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, in vizita la ferma din Bornheim, unde lucrau sezonierii romani. in urma discutiilor, administratorul judiciar al fermei s-a angajat sa plateasca lucratorilor toate sumele restante. continuă pe Adevărul

Ministrul Muncii a vizitat ferma germana din Bornheim, unde lucrau sezonieri romani

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, aflata in vizita de lucru in Germania, a avut miercuri o serie de discutii cu reprezentantii Consulatului Romaniei la Bonn, cu cei ai Ministerului Sanatatii si Muncii din landul vestic Renania de Nord-Westfalia, cu un membru al Asociatiei fermierilor, precum si cu administratorul judiciar al fermei din Bornheim, in vederea gasirii unei solutii pentru lucratorii romani.

Ministrul Muncii, noi precizari despre situatia muncitorilor sezonieri romani din Germania. Violeta Alexandru: Am gasit o disponibilitate totala din partea autoritatilor germane (VIDEO)

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a plecat in Germania sa verifice in teren realitatea cu care se confrunta muncitorii sezonieri romani cativa dintre ei chiar au fost protagonistii unui protest, vineri.

Ministrul Violeta Alexandru si omologul sau german au discutat despre situatia romanilor din Germania: Am avut toata deschiderea ministrului Heil pentru a raspunde cu fermitate tuturor sesizarilor

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, si omologul german, Hubertus Heil, au discutat despre situatia muncitorilor romani care lucreaza sezonier in Germania si au semnat o declaratie comuna de intentie privind intensificarea cooperarii in domeniul pietei muncii si politicilor sociale.

Violeta Alexandru a ajuns la o ferma de sparanghel in Germania

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a ajuns intr-o vizita de lucru in Germania.

Violeta Alexandru cere o reconsiderare a lucratorilor migranti, dupa cazurile de infectare cu noul coronavirus

Criza provocata de pandemia de coronavirus COVID-19) trebuie sa determine o regandire a conditiilor in care unii oameni din Europa de Est lucreaza in ferme si in industria alimentara din Europa Occidentala, a declarat marti ministrul Muncii din Romania, Violeta Alexandru.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, despre conditiile muncitorilor romani din Germania: Sunt si o serie de lucruri care trebuie sa fie corectate si imbunatatite

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat joi seara, in timpul unei interventii televizate ca exista situatii in care conditiile muncitorilor romani din Germania trebuie sa fie imbunatatite, asta.

Violeta Alexandru: Am vorbit cu ministrii din Germania pentru a rezolva problemele muncitorilor romani

Ministrul muncii, Violeta Alexandru, aflata in Germania pentru a afla mai multe despre situatia muncitorilor romani, a transmis ca rezultatele discutiilor cu ministrii de acolo se vor vedea in conditiile de munca in perioada urmatoare.

Rares Bogdan, jocuri de putere in PNL: O rog pe Violeta Alexandru sa nu fie sluga!

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogan, vine cu o declaratie controversata din cauza proastelor conditii in care muncesc romanii plecati la sparanghel. Acesta o roaga pe Violeta Alexandru sa nu fie sluga.

Declaratie comuna semnata de Violeta Alexandru si omologul german. Ministrul Muncii german: Situatia romanilor, inacceptabila!

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, si omologul german, Hubertus Heil, au semnat o Declaratie comuna de intentie privind intensificarea cooperarii in domeniul pietei muncii si politicilor sociale.

Romani care lucreaza intr-un abator din Germania, infectati cu coronavirus. in total, 92 de angajati au fost afectati

Mai multi romani, care lucreaza intr-un abator din nord-vestul Germaniei, au fost infectati cu coronavirus, a confirmat Ministerul de Externe.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )