Libnet.ro
UNICEF

10:00

Violeta Alexandru: Jumatate din pensionari si-au primit deja banii. Cand vor fi platite toate pensiile

Adevărul Adevărul,
Violeta Alexandru: Jumatate din pensionari si-au primit deja banii. Cand vor fi platite toate pensiile

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a tinut sa precizeze ca jumatate dintre pensionari si-au primit deja pensiile prin Posta Romana, bancile virand deja toate sumele pe carduri. continuă pe Adevărul

VIOLETA ALEXANDRU: Posta a livrat aproape de jumatate din pensiile la domiciliu

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat, sambata seara, ca bancile au facut platile pensiilor iar ultimele plati se vor face, luni, in timp ce Posta a livrat deja aproape de jumatate din pensiile la domiciliu.

Violeta Alexandru: Bancile au facut platile pensiilor. Ultimele plati se fac luni

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat, sambata seara, ca bancile au facut platile pensiilor, iar ultimele plati se vor face luni in timp ce Posta a livrat deja aproape de jumatate din pensiile la domiciliu, scrie News. ro.

Ministrul Muncii: Bancile au efectuat platile pensiilor, iar Posta a livrat deja aproape jumatate din pensiile la domiciliu

Bancile au efectuat platile pensiilor iar Posta a livrat deja aproape jumatate din pensiile la domiciliu, a anuntat sambata seara ministrul Muncii, Violeta Alexandru, pe pagina sa de Facebook.

Violeta Alexandru spune ca va desfiinta ghiseele din casele de pensii: Sa se poata vorbi de la egal la egal

Violeta Alexandru a declarat ca vrea sa desfiinteze ghiseele din casele de pensii, astfel incat pensionarii si functionarii sa discute din pozitii egale. in prima faza, ministrul Muncii va cere caselor de pensii din Bucuresti sa reamenajeze spatiile.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, anunt important pentru toti pensionarii: E timpul sa facem asta

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, vrea sa desfiinteze ghiseele la care pensionarii stau aplecati.

Violeta Alexandru anunta reducerea posturilor din ministerul Muncii

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, anunta intr-o postare pe Facebook ca se afla in mijlocul unei reorganizari profunde in Ministerul Muncii si Protectiei Sociale MMPS), iar noua organigrama va avea cu 101 posturi mai putine, respectiv se va ajunge la 323 de la 424 de posturi.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, anunta reducerea posturilor din minister: De la 424 posturi, aceasta propunere de organigrama are 323 posturi

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a scris pe Facebook ca se afla in mijlocul unei reorganizari in Ministerul Muncii si Protectiei Sociale MMPS), iar noua organigrama va avea cu 101 posturi mai putine, respectiv se va ajunge la 323 de la 424 de posturi.

Violeta Alexandru anunta reducerea posturilor din Ministerul Muncii

Violeta Alexandru anunta ca Ministerul Muncii trece printr-un amplu proces de reorganizare, iar de la 424 de posturi se va ajunge la 323. Da, propun reducerea numarului de posturi, scaderea numarului.

Marius Budai, declaratii dure: Violeta Alexandru i-a facut pe romani puturosi

Fostul ministru al Muncii, Marius Budai, a reactionat vehement dupa ce Violeta Alexandru a afirmat ca romanii care critica posiblitatea cresterii varstei de pensionare sunt cei care cauta metode pentru a munci cat mai putin.

Violeta Alexandru, despre posibilitatea cresterii varstei de pensionare la 70 de ani: Suntem departe de o decizie in acest sens in functie de cum reactioneaza societatea, se va trece la masurile care se impun

Ministrul muncii Violeta Alexandru sustine ca suntem departe de a lua o decizie, in ceea ce priveste o posibila crestere a varstei de pensionare la 70 de ani. Ministrul spune ca sunt analizate si tendintele la nivel european, urmand sa fie scoase in dezbatere publica mai multe variante in ceea ce priveste varsta pensionarii.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )