Libnet.ro
UNICEF

22:45

Violeta Alexandru: Legea pensiilor se schimba in februarie

Adevărul Adevărul,
Violeta Alexandru: Legea pensiilor se schimba in februarie

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a purtat miercuri o serie de discutii cu sindicatele pe tema pensiilor si a fortei de munca, anuntand ca o solutie pentru problemele legislatiei pensiilor va fi furnizata in februarie. continuă pe Adevărul

Violeta Alexandru: Casa de pensii va schimba conventiile cu bancile

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a informat marti ca vor fi schimbate conventiile incheiate intre Casa Nationala de Pensii Publice CNPP) si banci, astfel incat pensiile sa nu mai fie virate in conturile pensionarilor cu intarziere.

Violeta Alexandru: Te ingrozesti ce a lasat PSD in legea pensiilor cu care s-a tot laudat. Discutia despre prelungirea varstei de pensionare e pe masa

Ministrul Muncii Violeta Alexandru a vorbit la Adevarul Live despre posibilitatea ridicarii pragului de pensionare pentru unele categorii de persoane care ies din campul muncii la 45 de ani. Ministrul a explicat ca modificarile trebuie luate in baza unor discutii, precizand ca inainte de asta trebuie sa intocmeasca o diagnoza a problemelor nesfarsite lasate de PSD in legea pensiilor.

VIOLETA ALEXANDRU, DESPRE PLATA PENSIILOR: Avand banii in cont, am cerut bancilor sa dea drumul platilor

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, precizeaza, intr-o postare pe Facebook, ca a cerut bancilor saptamana trecuta sa plateasca pensiile, avand in vedere ca banii erau in conturi. Ea explica procedurile greoaie care exista pentru virarea pensiilor si anunta ca le va schimba. Ce ma intereseaza pe mine: sa ajunga banii cat mai repede la pensionari, a spus ministrul, afirmand ca PSD ar vrea sa existe intarziri la plata pensiilor ca sa poata comenta, potrivit News. ro.

PENSII 2020. Ministrul Muncii schimba regulile, in plin scandal privind plata pensiilor

Violeta Alexandru a anuntat, pe Facebook, ca va modifica protocoalele astfel incat bancile sa fie obligate sa vireze catre pensionari banii in cel mult doua zile de cand i-au primit de la stat.

INTERVIU Ministrul Muncii garanteaza ca pensiile vor creste cu 40%. Cand va avea loc majorarea

Violeta Alexandru sustine ca legea - mostentia de la PSD - care prevede majorarea punctului de pensie cu 40% de la 1 septembrie va fi pusa in aplicare de Guvernul PNL. Sunt bani in buget, sustine Violeta Alexandru. Garantia oferita de ministrul Muncii vine in contextul in care PSD acuza PNL ca vrea sa amane majorarea pensiilor.

Violeta Alexandru: Bancile au facut platile pensiilor. Ultimele plati se fac luni

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat, sambata seara, ca bancile au facut platile pensiilor, iar ultimele plati se vor face luni in timp ce Posta a livrat deja aproape de jumatate din pensiile la domiciliu, scrie News. ro.

Ministrul Muncii anunta modificari privind plata pensiilor: Nu vor mai exista diferente de mod de lucru intre banci

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a anuntat ca sistemul dintre Casa Nationala de Pensii Publice si banci va fi schimbat, astfel incat pensiile sa ajunga cat mai repede la pensionari. Ministrul liberal a.

Ministrul Muncii: Bancile au facut platile pensiilor. Ultimele plati se fac luni

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat ca bancile au facut platile pensiilor, ultimele plati urmand a fi facute an cursul zilei de luni. intr-o postare pe Facebook, ministrul a precizat ca.

Ministrul Muncii: Bancile au efectuat platile pensiilor, iar Posta a livrat deja aproape jumatate din pensiile la domiciliu

Bancile au efectuat platile pensiilor iar Posta a livrat deja aproape jumatate din pensiile la domiciliu, a anuntat sambata seara ministrul Muncii, Violeta Alexandru, pe pagina sa de Facebook.

Ministrul Muncii: Luni am vazut care banci au platit pensiile si care nu, marti voi lua o decizie PSD-istii se bucura cand sufera pensionarii (FOTO)

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a sustinut ca a solicitat bancilor sa efectueze mai repede plata pensiilor, dat fiind ca aveau banii in conturi. Astazi am tras linie si am vazut cine a platit si cine nu,.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )