Libnet.ro
UNICEF

00:07

Violeta Alexandru: Pensiile vor creste si in anii urmatori, pentru a acoperi scumpirile VIDEO

Adevărul Adevărul,
Violeta Alexandru: Pensiile vor creste si in anii urmatori, pentru a acoperi scumpirile VIDEO

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat ca pensiile vor creste si in anii urmatori pentru a acoperi scumpirile, pentru ca trebuie ca si in viitor pensionarii sa-si poata acoperi nevoile. continuă pe Adevărul

Violeta Alexandru, despre marirea pensiilor: Ne preocupa un calendar al cresterii si pentru anii viitori, dar acest lucru trebuie facut in mod evident pe baza evaluarii

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru a explicat sambata seara faptul ca marirea pensiilor pentru anii urmatoar este unul dintre subiectele de interes ale Guvernului, insa acestea trebuie sa fie realizate dupa ev.

Mircea Badea, in scandal cu Violeta Alexandru. Ce acuzatii grave i-a adus, desi ea este cea care a gafat!

Mircea Badea este in plin scandal cu ministrul Muncii Violeta Alexandru, dupa ce aceasta l-ar fi acuzat ca i-a facut numarul de telefon public. Mircea Badea se apara si spune ca Violeta Alexandru si-a facut singura public numarul de telefon. intradevar, Violeta Alexandru si-a facut public numarul de telefon, dar la acea vreme spunea ca .

Violeta Alexandru: Avem in lucru un act normativ care vizeaza posibilitatea celor care nu au stagiul minim de cotizare sa isi poata cumpara ani de pensie din spate

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru a anuntat in cursul serii de sambata ca Guvernul are in lucru un act normativ prin care cei care nu au un stagiu minim de cotizare sa isi poata cumpara ani de pensie.

Razboi intre Violeta Alexandru si Mircea Badea. Ministrul il acuza ca i-a pus pe Facebook numarul de telefon, realizatorul TV spune ca era deja public

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a postat pe contul de Facebook o serie de mesaje injurioase primite si l-a acuzat pe realizatorul TV Mircea Badea ca i-a facut public numarul personal de telefon. Badea s-a aparat spunand ca a obtinut datele din surse oficiale postate de ministru pe reteaua de socializare.

Schimb de replici intre Ludovic Orban si Violeta Alexandru: Stiti de ce v-am rugat sa va concentrati?

In cadrul sedintei de Guvern de joi, premierul Ludovic Orban a intrerupt-o pe Violeta Alexandru in timp ce aceasta incerca sa transmita ca are deschiderea noului an scolar sub control.

Vesti bune pentru toti romani! Cum isi vor putea cumpara vechime pentru pensie. Ce trebuie sa faci

Pensiile in Romania sunt subiect de dezbateri electorale, populiste si obiect al multor Ordonante de Urgenta, iesite pe banda rulanta. Chiar daca un roman este sau nu in campul muncii, isi poate cumpara anii de pensie, conform noii legislatii. Un tanar angajat in 2019 poate echivala anii de studii ca vechime la pensie Asa cum .

Coronavirus: Pfizer si BioNTech vor extinderea testelor clinice pentru vaccinul lor anti-Covid la 44.000 de voluntari

Pfizer si BioNTech SE au propus U. S Food and Drug Administration sa extinda inscrierea in faza 3 a studiilor clinice pentru vaccinul lor anti-Covid pana la 44. 000 de participanti, au spus sambata companiile, relateaza Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )