Libnet.ro
UNICEF

01:05

Violeta Alexandru trage bancile de urechi: Unele banci platesc pensiile cu intarziere, desi banii le-au intrat la timp. Voi lua masuri

Adevărul Adevărul,
Violeta Alexandru trage bancile de urechi: Unele banci platesc pensiile cu intarziere, desi banii le-au intrat la timp. Voi lua masuri

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat luni ca unele banci platesc in mod intentionat pensiile cu intarziere, pentru ca asa s-au obisnuit din timpul guvernarii PSD, dar ca va centyraliza datele, iar marti va lua masuri asupra celor care nu au facut platile la timp. continuă pe Adevărul

Violeta Alexandru: Bancile au facut platile pensiilor. Ultimele plati se fac luni

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat, sambata seara, ca bancile au facut platile pensiilor, iar ultimele plati se vor face luni in timp ce Posta a livrat deja aproape de jumatate din pensiile la domiciliu, scrie News. ro.

VIOLETA ALEXANDRU: Posta a livrat aproape de jumatate din pensiile la domiciliu

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat, sambata seara, ca bancile au facut platile pensiilor iar ultimele plati se vor face, luni, in timp ce Posta a livrat deja aproape de jumatate din pensiile la domiciliu.

Violeta Alexandru: Jumatate din pensionari si-au primit deja banii. Cand vor fi platite toate pensiile

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a tinut sa precizeze ca jumatate dintre pensionari si-au primit deja pensiile prin Posta Romana, bancile virand deja toate sumele pe carduri.

VIOLETA ALEXANDRU, DESPRE PLATA PENSIILOR: Avand banii in cont, am cerut bancilor sa dea drumul platilor

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, precizeaza, intr-o postare pe Facebook, ca a cerut bancilor saptamana trecuta sa plateasca pensiile, avand in vedere ca banii erau in conturi. Ea explica procedurile greoaie care exista pentru virarea pensiilor si anunta ca le va schimba. Ce ma intereseaza pe mine: sa ajunga banii cat mai repede la pensionari, a spus ministrul, afirmand ca PSD ar vrea sa existe intarziri la plata pensiilor ca sa poata comenta, potrivit News. ro.

Violeta Alexandru: Sistemul public de pensii are probleme nesfarsite PSD a sugerat ca nu sunt bani pentru plati, dar e o chestiune de perspectiva, de 30 de ani (VIDEO)

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a subliniat ca PSD a sugerat ca nu sunt bani de pensii, desi problema este una de perspectiva, ce ar putea deveni realitate abia in 30 de ani, poate si mai.

Cresterea varstei de pensionare la 70 de ani, fake news al PSD. Ministrul Violeta Alexandru: Informatiile trebuie luate din surse oficiale (VIDEO)

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a dezmintit zvonurile potrivit carora Guvernul Orban va creste varsta de pensionare la 70 de ani, si le-a catalogat drept fake news al PSD. Cu toate acestea, in toata.

Violeta Alexandru spune ca va desfiinta ghiseele din casele de pensii: Sa se poata vorbi de la egal la egal

Violeta Alexandru a declarat ca vrea sa desfiinteze ghiseele din casele de pensii, astfel incat pensionarii si functionarii sa discute din pozitii egale. in prima faza, ministrul Muncii va cere caselor de pensii din Bucuresti sa reamenajeze spatiile.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, anunt important pentru toti pensionarii: E timpul sa facem asta

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, vrea sa desfiinteze ghiseele la care pensionarii stau aplecati.

Violeta Alexandru anunta reducerea posturilor din ministerul Muncii

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, anunta intr-o postare pe Facebook ca se afla in mijlocul unei reorganizari profunde in Ministerul Muncii si Protectiei Sociale MMPS), iar noua organigrama va avea cu 101 posturi mai putine, respectiv se va ajunge la 323 de la 424 de posturi.

Ministrul Muncii: Luni am vazut care banci au platit pensiile si care nu, marti voi lua o decizie PSD-istii se bucura cand sufera pensionarii (FOTO)

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a sustinut ca a solicitat bancilor sa efectueze mai repede plata pensiilor, dat fiind ca aveau banii in conturi. Astazi am tras linie si am vazut cine a platit si cine nu,.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )