Libnet.ro
UNICEF

14:45

Arabia Saudita a detonat bomba petroliera. Singurul lucru care mai tine pretul titeiului peste 40 de dolari este greva muncitorilor din Kuweit

Adevărul Adevărul,
Arabia Saudita a detonat bomba petroliera. Singurul lucru care mai tine pretul titeiului peste 40 de dolari este greva muncitorilor din Kuweit

Tensiunile geopolitice dintre Arabia Saudita si Iran, cei mai mari jucatori din domeniul energetic din Orientul Mijlociu, au provocat colapsul pretului titeiului cu 7% luni, dupa ce reuniunea petrolistilor de la Doha, capitala Qatarului, nu a dus la niciun fel de acord privind inghetarea productiei. continuă pe Adevărul

Arabia Saudita ameninta SUA cu un dezastru economic. Retragem 750 de miliarde de dolari!

Arabia Saudita ameninta SUA cu represalii daca Congresul american va valida o lege prin care guvernul saudit va fi tras la raspundere pentru implicarea in atentatele teroriste din 11 septembrie.

Arabia Saudita poate creste productia de petrol cu un milion de barili pe zi

Arabia Saudita ar putea creste productia de titei cu mai bine de un milion de barili pe zi imediat, a anuntat printul Mohammed bin Salman, referindu-se la acordul de plafonare a productiei.

Arabia Saudita poate creste imediat productia de petrol cu un milion de barili pe zi

Arabia Saudita ar putea creste productia de titei cu mai bine de un milion de barili pe zi imediat, a declarat printul Mohammed bin Salman, facand referire la acordul de plafonare a productiei, transmite Bloomberg.

Arabia Saudita poate creste productia de petrol cu un milion de barili pe zi

Printul Mohammed bin Salman a anuntat ca Arabia Saudita ar putea creste productia de titei cu mai bine de un milion de barili pe zi imediat. Acesta s-a referit la acordul de plafonare a productiei, potrivit.

Arabia Saudita insista ca Iranul sa faca parte din planul de inghetare

Intalnirea statelor membre OPEC si non OPEC de la Doha, care s-a tinut weekend-ul trecut, s-a incheiat cu un esec, datorita insistentei Arabiei Saudite ca Iranul sa fie parte a planului de inghetare, potrivit unui comunicat remis redactiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )