Libnet.ro
UNICEF

00:06

Ce cred antreprenorii romani despre muncitorii straini: 6 din 10 vor sa aduca forta de munca de afara

Hotnews Hotnews,
 Ce cred antreprenorii romani despre muncitorii straini: 6 din 10 vor sa aduca forta de munca de afara

Criza de pe piata fortei de munca determina tot mai multe companii, in special din constructii, industria prelucratoare, retail si servicii, sa se indrepte spre atragerea muncitorilor straini. 6 din 10 oameni de afaceri ar vrea sa aduca forta de munca din afara tarii, arata rezultatele unui barometru de opinie realizat de Frames Train Your Brain. continuă pe Hotnews

Romanii si bucuria independentei: 6 din 10 romani isi doresc sa aiba propria afacere

63% dintre romani spun ca isi doresc sa aiba propria lor afacere, arata studiul iSense Modern Consumer Trends Tracker, desfasurat anual de compania de cercetare de piata iSense Solutions. Procentul este semnificativ mai mare in randul barbatilor 72%),.

UDREA, DESPRE SESIZAREA ICCJ DIN DOSARUL GALA BUTE: Tinta este dorinta ICCJ de a nu respecta deciziile CCR

Fostul ministru Elena Udrea afri, referindu-se la sesizarea pe care ICCJ vrea sa o trimita Curtii Europene de Justitie, in dosarul Gala Bute - in care a fost condamnata initial la sase ani de inchisoare si in care a depus contestatie in anulare - ca tinta, fara niciun dubiu, este dorinta ICCJ de a nu respecta deciziile CCR, precizand ca este vorba tat despre decizia privind caracterul nelegal al completelor de cinci judecatoril, cat si de cea care va rezulta din sesizare desuse de vicepresedintele Camerei Deputatilor Florin Iordache referitoare la absenta completelor specializate pentru fapte de coruptie.

STUDIU Patru romani din 10 consuma apa neverificata

Patru din 10 romani consuma apa neverificata. Cel putin asa arata cel mai recent studiu facut de Asociatia Pro Consumatori care atrage atentia ca buletinele de analiza a apei nu sunt afisate zilnic, asa cum ar fi normal.

SUA: Presedintele Trump a discutat cu presedintele executiv Sundar Pichai despre activitatea Google din China

Presedintele Donald Trump l-a primit miercuri la Casa Alba pe presedintele executiv al Google, Sundar Pichai, care l-a linistit pe liderul de la Casa Alba in privinta activitatilor gigantului tehnologiei din China, criticate recent aspru de acesta, transmite AFP.

LA SOLICITAREA MINISTERULUI ENERGIEI CA al Nuclearelectrica suplimenteaza ordinea de zi a AGEA din 10 aprilie

Consiliul va lua in discutie aprobarea Acordului Investitorilor in forma preliminara cu privire la Unitatile 3 si 4 de la Cernavoda Consiliul de Administratie al Societatii Nationale Nuclearelectrica SA SNN) a aprobat, ieri, convocatorul completat al Adunarii Generale Ordinare si Extraordinare a Actionarilor AGEA) din data de 10. 2019, suplimentand ordinea de zi a AGEA, ca urmare a primirii solicitarii de completare a ordinii de zi, din partea Ministerului Energiei, a anuntat, ieri, compania, printr-un comunicat emis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )