Libnet.ro
UNICEF

21:17

Cresterea salariilor poate duce la un puseu inflationist

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cresterea salariilor poate duce la un puseu inflationist

Calin Popescu Tariceanu, Presedintele Senatului, a declarat, astazi, ca majorarea salariilor ar putea produce un puseu inflationist, dar daca salariile raman mici, nu vom mai exista probleme in ceea ce priveste plecarea medicilor, profesorilor si a muncitorilor calificati. continuă pe Ziarul Bursa

Tariceanu: Majorarile de salarii pot duce la un anumit puseu inflationist, dar rezolva o problema acuta a economiei, migratia fortei de munca

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a admis marti ca majorarile salariale decise de guvern pot duce la un anumit puseu inflationist, dar rezolva o problema acuta a economiei, respectiv migratia fortei de munca.

S-A TERMINAT! Calin Popescu-Tariceanu, anunt despre ALEGERILE PREZIDENTIALE: O astfel de DECIZIE

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat luni ca este mult prea devreme pentru a decide daca va candida la alegerile prezidentiale. Sunt la curent cu punctul de vedere al unora dintre colegi,.

Calin Popescu Tariceanu, intrebat daca ar putea fi candidatul ALDE la prezidentiale: E mult prea devreme pentru a se lua o astfel de decizie

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a fost intrebat, luni, daca ar putea fi candidatul partidului sau la alegerile prezidentiale, el raspunzand ca e mult prea devreme pentru a se lua o astfel de decizie.

Calin Popescu Tariceanu da fiori unor ambasadori: Sunt acolo mai mult decorativ

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, sustine ideea lui Liviu Dragnea si arata ca este ne.

Calin Popescu Tariceanu, atac la Klaus Iohannis: Nu va castiga al doilea mandat. isi va semna sentinta cand...

Calin Popescu Tariceanu a declarat sambata, in discursul sustinut in cadrul Congresului PSD ca presedintele Klaus Iohannis nu va obtine un al doilea mandat, precizand ca acesta isi va semna.

Calin Popescu Tariceanu, la congresul PSD: Discurs critic despre Klaus Iohannis si lupta cu statul paralel

Calin Popescu Tariceanu a lansat critici la adresa presedintelui Klaus Iohannis si a vorbit despre lupta cu asa-numitul stat paralel, in discursul pe care l-a sustinut, sambata, la Congresul.

Calin Popescu Tariceanu, prezent la Congresul PSD: Cuma fost primit liderul ALDE

Calin Popescu Tariceanu, liderul ALDE, a ajuns sambata, in jurul orei 11, la Sala Palatului, acolo unde se desfasoara Congresul PSD. Presedintele ALDE a fost primit cu aplauze de delegatii si.

Calin Popescu Tariceanu, prezent la Congresul PSD: Cum a fost primit liderul ALDE

Calin Popescu Tariceanu, liderul ALDE, a ajuns sambata, in jurul orei 11, la Sala Palatului, acolo unde se desfasoara Congresul PSD. Presedintele ALDE a fost primit cu aplauze de delegatii si.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )