Libnet.ro
UNICEF

22:30

Erste: Romania ar pierde din remiteri, iar exporturile s-ar imputina, daca britanicii renunta la UE

Adevărul Adevărul,
Erste: Romania ar pierde din remiteri, iar exporturile s-ar imputina, daca britanicii renunta la UE

O eventuala iesire a Marii Britanii din UE ar perturba semnificativ remiterile din partea muncitorilor romani imigranti, dar ar putea afecta si exporturile Romaniei catre Regatul Unit, potrivit unui raport al analistilor bancii austriece Erste. continuă pe Adevărul

La patru luni de la incediul de la Colectiv au ramas 13 persoane internate in spitalele din Romania si din strainatate

La patru luni de la incendiul din Colectiv, in spitalele din Romania si din strainatate mai sunt internate 13 victime, cei mai multi pacienti fiind in spitalele din Belgia, au declarat, luni, pentru MEDIAFAX, reprezentantii Ministerului Sanatatii.

Romania, ultima din Uniunea Europeana la folosirea tehnologiei digitale

Comisia Europeana a publicat in 25 februarie 2016 indexul DESI 2016 Digital Economy and Society Index) al economiei si societatii digitale, in care Romania se gaseste, ca si anul trecut, pe ultimul loc. Daca la conectivitate nu stam foarte rau, probleme mari avem la folosirea retelelor si a tehnologiei digitale - folosirea Internetului, servicii publice digitale si mai ales Integrarea tehnologiei digitale, care tin mai degraba de vointa si implicarea statului in modernizarea societatii.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )