Libnet.ro
UNICEF

00:06

Romanii, cei mai prost platiti din Europa

Antena3 Antena3,
Romanii, cei mai prost platiti din Europa

Romania este din nou codasa in clasamentul privind costul cu ora de munca a angajatilor, arata cel mai recent studiu Eurostat. Sunt totusi tari care platesc sume record muncitorilor, aproape inzecit . continuă pe Antena3

Orasul din Romania care a fost inclus in topul celor mai frumoase destinatii din Europa

Odata cu sezonul cald debuteaza si primele plecari in vacanta ale turistlor. Daca inca nu v-ati ales destinatia, topul celor mai frumoase orase din Europa, care include si unul din Romania, cu.

Judetele in care se afla cei mai periculosi soferi din Romania. Afla de cine trebuie sa te feresti

Autoritatea de Supraveghere Financiara a dat publicitatii o analiza privind frecventa daunei si valoarea medie a daunelor la politele RCA in functie de varsta asiguratului, puterea motorului a vehiculului,.

FOTO VIDEO Unde pot fi admirati cei mai frumosi cai lipitani din Romania. Istoria hergheliei vechi vestite in toata Europa

Herghelia de la Sambata de Jos este cea mai mare din Romania si una dintre cele mai renumite din Europa. Este si o atractie turistica, iar vizitatorii pot vedea superbii lipitani si pot asista la spectacole de dresura.

VIDEO 87 de ani de la nasterea lui Amza Pellea. Actorul fara cusur a fost unul dintre cei mai mari artisti romani

Amza Pellea, unul dintre cei mai mari actori romani ai tuturor timpurilor, s-a nascut pe data de 7 aprilie 1931, in orasul Bailesti, din judetul Dolj. Astazi ar fi implinit astazi 87 de ani, daca nu ar fi fost rapus de o boala necrutatoare.

VIDEO 87 de ani de la nasterea lui Amza Pellea. Actorul fara cusur sau geniul de Bailesti a fost unul dintre cei mai mari artisti romani

Amza Pellea, unul dintre cei mai mari actori romani ai tuturor timpurilor, s-a nascut pe data de 7 aprilie 1931, in orasul Bailesti, din judetul Dolj. Astazi ar fi implinit astazi 87 de ani, daca nu ar fi fost rapus de o boala necrutatoare.

Ford lanseaza noul Focus, cel mai competent model din toate timpurile din punct de vedere tehnic

Ford a dat marti primele informatii oficiale despre noua generatie Ford Focus, cel mai competent Focus din toate timpurile din punct de vedere tehnic. Focus introduce o filosofie de design, oferind mai mult.

Romania are cele mai nesigure drumuri din Uniunea Europeana

Romania are cele mai nesigure drumuri din Uniunea Europeana UE), inregistrand cea mai mare rata a accidentelor mortale din UE, 98 de accidente mortale la un milion de locuitori, in timp ce drumurile europene au o medie de 49 de accidente mortale la un.

SFATURILE celui mai batran barbat din lume: Ce trebuie sa faci pentru a trai 100 de ani (FOTO)

Masazo Nonaka, un japonez in varsta de 112 ani, a fost recunoscut oficial marti de Cartea Recordurilor Guinness drept cel mai batran barbat din lume. Nonaka, care locuieste la o pensiune cu ape termale.

Este cel mai sanatos aliment din lume! Iata la ce poate fi folosit

Curmalele acopera o gama larga de valori nutritionale si prin urmare multi spun ca ar fi unele dintre cele mai sanatoase fructe din lume. Nu exista aproape nici o boala in care sa nu aduca.

Cel mai batran barbat din lume s-a nascut inainte ca Einstein sa publice teoria relativitatii. Ce obiceiuri are barbatul

Masazo Nonaka, un japonez in varsta de 112 ani, a fost recunoscut oficial marti de Cartea Recordurilor Guinness drept cel mai batran barbat din lume, informeaza DPA. Nonaka, care locuieste la o pensiune cu.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )