Libnet.ro
UNICEF

17:15

De Ziua Muncii, sa ntrebam n cor: Oglinda, oglinjoara, care e cea mai robotizata tara?

Hotnews Hotnews,
 De Ziua Muncii, sa ntrebam n cor: Oglinda, oglinjoara, care e cea mai robotizata tara?

Reducerea normei orare zilnice de lucru sta la originea semnificatiei zilei de 1 mai, aceea de sarbatoare internationala a muncitorilor. in anul 1872, circa 100 de mii de lucratori din New York, majoritatea din industria constructiilor, au facut greva, cerand reducerea timpului de lucru la 8 ore. De atunci, lucrurile s-au schimbat enorm; utilizarea robotilor s-a extins considerabil in intreaga lume, iar automatizarea productiei a urcat la 74 de roboti la 10000 de angajati. Densitatea medie a robotilor in Europa este de 99 de unitati la 10. 000 de salariati) in America de Sud e de 84 iar in Asia 63 de unitati. Topul celor mai automatizate tari din lume arata cam asa: Coreea de Sud, Singapore, Germania, Japonia, Suedia, Danemarca si SUA sursa: statisticile World Robot 2017, ale Federatiei Internationale de Robotica -IFR). Vezi in text pe ce loc se afla Romania din acest punct de vedere. continuă pe Hotnews

Ziua Muncii, pe Google: ce inseamna noul doodle care sarbatoreste 1 mai

Ziua Muncii e sarbatorita de Google pe prima pagina. Un doodle special, activ pe 1 mai, marcheaza o sarbatoare veche de peste un secol. Ziua Muncii e celebrata de Google printr-un doodle care incearca sa rezume toate activitatile lucrative. Ai manusi de protectie, casca de protectie, stetoscop, chiar si un trafalet. Din acest doodle pentru [].

Ziua Muncii, de la serbari in comunism la gratare si mers la mare

Ziua Muncii e sarbatorita de Google pe prima pagina. Apoi e sarbatorita de romani la gratare, mare sau doar in familie. Ziua Muncii e fundamentata pe respectarea muncitorilor. in acest sens, reducerea normei orare zilnice de lucru e un element definitoriu. A inceput cu un protest masiv in New York 100. 000 de mii de [].

De Ziua Muncii, unii la bal, altii la spital. O femeie a lesinat la munca din cauza epuizarii

Conform Codului Muncii, ziua de 1 mai este zi de sarbatoare legala in care nu se lucreaza, dar de multe ori angajatorii ignora legea.

Horoscopul pentru Ziua Muncii, 1 Mai. Care sunt zodiile cele mai harnice

Daca tot este 1 Mai vedem si care sunt cele mai harnice zodii. Berbec. Lenea nu ii caracterizeaza, duc la bun sfarsit orice sacina primesc si nu se dau in laturi de la munca. Daca nu primesc destule.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )