Libnet.ro
UNICEF

23:30

Claudiu Nasui vrea sa o aduca in Ministerul Economiei si pe fosta cumnata a lui Eugen Teodorovici - Document

Hotnews Hotnews,
 Claudiu Nasui vrea sa o aduca in Ministerul Economiei si pe fosta cumnata a lui Eugen Teodorovici - Document

Ministrul economiei Claudiu Nasui este decis sa-si formeze echipa cu oameni de la Ministerul Finantelor. Pe lista nu se afla doar Claudia Florina Prisecaru, acuzata de colaborare cu Securitatea si cunoscuta ca apropiata de fostul ministru Eugen Teodorovici, ci si alte persoane de la Ministerul Finantelor. Una dintre acestea este Florina Diana Costache, fosta cumnata a lui Eugen Teodorovici, potrivit informatiilor obtinute de HotNews. ro. De altfel, Claudiu Nasui i-a transmis chiar ieri, 27 ianuarie, o adresa ministrului finantelor Alexandru Nazare, prin care il roaga sa isi dea acordul pentru transferul Florinei Diana Costache. Vezi document. continuă pe Hotnews

Claudiu Nasui vrea sa o aduca in Ministerul Economiei pe Florina Diana Costache, fosta cumnata a lui Eugen Teodorovici (FOTO)

Claudiu Nasui, ministrul Economiei, vrea sa o aduca in echipa sa pe fosta cumnata a lui Eugen Teodorovici, Florina Diana Costache, care, in prezent, lucreaza la Ministerul Finantelor. in acest context,.

Claudiu Nasui renunta la directoarea acuzata de colaborare cu fosta securitate

Claudiu Nasui anunta ca renunta sa mai mute la Ministerul Economiei directoarea acuzata de colaborare cu fosta securitatea in perioada comunista: imi cer scuze pentru toata situatia creata.

Claudiu Nasui i-a solicitat premierului Citu numirea unei persoane acuzata de colaborare cu Securitatea in functia de secretar general De ce orice numire de secretar de stat nu poate respecta acum legea- Documente

Ministrul Economiei, Claudiu Nasui, a solicitat premierului Florin Citu, prin trei adrese semnate pe data de 19 ianuarie, numirea a trei persoane in functii de conducere la Ministerul Economiei. Una dintre acestea este Claudia Florina Prisecaru, pentru care Claudiu Nasui solicita detasarea de la Ministerul Finantelor. HotNews. ro a mai scris despre aceasta ca fiind fosta colaboratoare a Securitatii si apropiata a fostului ministru PSD Eugen Teodorovici. Pentru alte doua persoane, Nasui cere functiile de secretari de stat, insa orice numire pe o astfel de pozitie facuta acum incalca prevederile din Codul Administrativ.

Claudiu Nasui renunta la persoana acuzata de colaborare cu Securitatea in opinia ministrului, dosarul CNSAS era o problema doar pentru functia de secretar general, nu si pentru cea de director

Claudiu Nasui a anuntat joi ca renunta la numirea pe functie de director in cadrul Ministerului Economiei a unei persoane care are decizie, in prima instanta, de colaborare cu Securitatea. Ministrul considera ca dosarul CNSAS impiedica numirea acestei persoane, Claudia Florina Prisecaru, doar in functia de secretar general in minister, dar nu si in cea de director general adjunct in ministerul Economiei. Reamintim ca HotNews. ro a dezvaluit miercuri ca Nasui i-a cerut premierului sa accepte numirea Claudiei Prisecaru la Ministerul Economiei. Potrivit informatiilor HotNews. ro, premierul a refuzat. Nasui si-a aparat, miercuri seara, la Digi24, aceasta decizie de numire. intrebat despre aceasta numire, ministrul a raspuns: Si?.

Claudiu Nasui i-a cerut lui Florin Citu numirea intr-o functie de conducere din Ministerul Economiei a unei persoane acuzate de colaborare cu Securitatea in acest moment, numirea intr-o functie de secretar de stat incalca legea

Ministrul Economiei, Claudiu Nasui, i-a trimis premierului Florin Citu trei adrese prin care cere numirea a trei persoane in functii de conducere in cadrul institutiei pe care o gestioneaza. Nasui solicita o de.

Claudiu Nasui renunta la persoana acuzata de colaborare cu Securitatea

Ministrul Economiei, Claudiu Nasui, afirma, joi, ca a incercat sa mute o directoare din Ministerul Finantelor in Ministerul Economiei, avand in vedere experienta acesteia. Nasui precizeaza ca a avut in vedere persoana respectiva si pentru postul de secretar general la Minister, dar a renuntat din cauza dosarului de la CNSAS.

Claudiu Nasui, despre decizia de a aduce in Ministerul Economei o persoana acuzata ca a colaborat cu Securitatea: Si? Nu cred ca a colaborat cu Securitatea

Ministrul Economiei, Claudiu Nasui, nu da inapoi in privinta numirii intr-o functie de conducere din minister pe Claudia Florina Prisecaru, in ciuda faptului ca aceasta are o decizie de colaborare cu.

Claudia Postelnicescu (ex-USR): Claudiu Nasui trebuie demis din functia de ministru al Economiei. A dat dovada de nesimtire crancena, tupeu si inadecvare

Claudia Postelnicescu, fost membru USR, sustine ca ministrul USR-PLUS al Economiei, Claudiu Nasui, ar trebui demis din aceasta functie deoarece a dat dovada de nesimtire crancena, tupeu si inadecvare.

Claudiu Nasui (Ministrul Economiei): Declaratia Unica va fi simplificata in viitor

Noi am avut in campanie mai multe masuri de debirocratizare despre care am vorbit si cred ca trebuie sa le facem pe toate, inclusiv legat de Declaratia Unica, simplificarea ei, a declarat Claudiu Nasui, ministrul Economiei, intr-o conferinta la Bursa de Valori Bucuresti.

CLAUDIU NASUI: Trebuie sa folosim bursa pentru a eficientiza companiile de stat

Tara noastra trebuie sa foloseasca mecanismele bursiere pentru a transparentiza si eficientiza companiile de stat, inclusiv cele care exploateaza monopoluri si sunt profitabile, a spus ieri ministrul economiei Claudiu Nasui, in cadrul conferintei ce a marcat aniversarea a zece ani de la listarea Fondului Proprietatea FP) la Bursa de Valori Bucuresti BVB).

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )