Libnet.ro
UNICEF

08:30

Ministrul Economiei: Trebuie sa fim o infrastructura pentru industria turismului

Adevărul Adevărul,
Ministrul Economiei: Trebuie sa fim o infrastructura pentru industria turismului

Masurile care au fost discutate deja cu mediul de afaceri si care vor fi propuse la Planul National de Redresare si Rezilienta PNRR) sunt masuri active, mai ales pentru forta de munca, a declarat ministrul Economiei, Antreprenoriatului si Turismului, Claudiu Nasui. continuă pe Adevărul

Reprezentantii organizatiilor din turism se intalnesc luni cu ministrul Economiei

Reprezentantii organizatiilor din turism se vor intalni luni cu ministrul Economiei Antreprenoriatului si Turismului, Claudiu Nasui, in contextul ultimelor decizii care afecteaza sectorul ospitalitatii, respectiv anularea voucherelor de vacanta, intarzierile in platile pe Masura 2 sau blocajul pe Masura 3.

Reprezentantii organizatiilor din turism se intalnesc luni cu ministrul Economiei

Reprezentantii organizatiilor din turism se vor intalni luni cu ministrul Economiei Antreprenoriatului si Turismului, Claudiu Nasui, in contextul ultimelor decizii care afecteaza sectorul ospitalitatii, respectiv anularea voucherelor de vacanta, intarzierile in platile pe Masura 2 sau blocajul pe Masura 3, potrivit Agerpres.

MINISTRUL ECONOMIEI, DESPRE COMPANIILE PE CARE SI LE DORESTE IN SUBORDINE: Erau aceleasi si inainte de fuziunea cu Ministerul Energiei

Ministrul Economiei, Claudiu Nasui, a spus ca motivul pentru care isi doreste anumite companii in subordine este acela ca doreste revenirea la vechea organizare, de dinainte de fuziunea ministerelor Economiei si Energiei.

Reprezentantii HoReCa s-au saturat de promisiuni si ies din nou in strada. Anuntul facut de ministrul Economiei

Reprezentantii industriei HoReCa au avut o intalnire cu ministrul Economiei. Claudiu Nasui face noi promisiuni, insa patronii de restaurante vor iesi vor iesi din nou in strada pentru a isi striga nemultumirile.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )