Libnet.ro
UNICEF

23:45

Pensiile speciale au crescut cu 60% in doar cinci ani. Cele ale magistratilor s-au dublat

Adevărul Adevărul,
Pensiile speciale au crescut cu 60% in doar cinci ani. Cele ale magistratilor s-au dublat

Cheltuielile cu toate pensiile speciale din Romania au crescut cu 60%, in perioada 2016 - 2020, in conditiile in care taxarea muncii pe salariile mici este cea mai ridicata din toata Uniunea Europeana UE), a precizat marti ministrul Economie, Claudiu Nasui. continuă pe Adevărul

NASUI: Cheltuielile cu pensiile speciale au crescut cu 60%, intre 2016 si 2020

Ministrul Economiei, Claudiu Nasui, sustine ca eliminarea pensiilor speciale ramane o prioritate a actualei guvernari. Cheltuielile cu toate pensiile date prin legi speciale au crescut cu 60%, un procent semnificativ, spune ministrul intr-o postare pe pagina sa de Facebook.

Barna: Ne dorim ca in urmatoarele saptamani sa eliminam pensiile speciale ale parlamentarilor

Vicepremierul Dan Barna a declarat ca in urmatoarele saptamani intentia este ca in Legislativ sa fie eliminate pensiile speciale ale parlamentarilor, apoi va urma o modificare a Codului administrativ pentru abrogarea pensiilor speciale pentru primari.

Relaxare in Italia: Doar cinci regiuni raman in zona portocalie

Italia intra aproape complet, de luni, in zona galbena. Doar cinci regiuni raman in zona portocalie, insa nu se va putea trece in continuare dintr-o regiune in alta.

Putin promulga prelungirea cu cinci ani a Tratatului New START

Presedintele rus Vladimir Putin a promulgat o lege care prelungeste cu cinci ani validitatea Tratatului New START privind o reducere a armamentului nuclear strategic, incheiat in 2010 cu Statele Unite.

Barna: Ne dorim sa ajungem saptamana viitoare la plen comun si sa eliminam pensiile speciale ale parlamentarilor

Vicepremierul Dan Barna a declarat, marti, ca se doreste o abordare rationala in cazul pensiilor speciale, iar in saptamanile urmatoare Coalitia majoritara doreste convocarea unei sedinte comune ale celor doua Camere avand ca obiectiv eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2265 seconds )