Libnet.ro
UNICEF

14:46

Scrisoare dura a exportatorilor catre Klaus Iohannis: Claudiu Nasui a blocat promovarea exporturilor si refuza consultarea cu mediul de afaceri

Hotnews Hotnews,
 Scrisoare dura a exportatorilor catre Klaus Iohannis: Claudiu Nasui a blocat promovarea exporturilor si refuza consultarea cu mediul de afaceri

Exportatorii il acuza pe Claudiu Nasui, printr-o scrisoare foarte dura transmisa, luni, presedintelui Klaus Iohannis, de blocarea promovarii exporturilor si de refuzul de a discuta cu acestia. S-a incercat in toata luna ianuarie prin secretarii de stat din minister, prin patronatele afectate) sa primim explicatiile d-lui ministru la masurile aberante, dar nu a fost posibil, se arata in aceasta scrisoare consultata de HotNews. ro. Exportatorii spun ca este grava lipsa de experienta manageriala a ministrului Nasui, iar pagubele acestui sabotaj sunt imense. continuă pe Hotnews

SCRISOARE A EXPORTATORILOR CATRE IOHANNIS: Claudiu Nasui a blocat promovarea exporturilor si refuza consultarea cu mediul de afaceri

Exportatorii il acuza pe Claudiu Nasui, printr-o scrisoare foarte dura transmisa, luni, presedintelui Klaus Iohannis, de blocarea promovarii exporturilor si de refuzul de a discuta cu acestia.

Familia ministrului Claudiu Nasui, afaceri de milioane cu statul fara licitatie

Compania controlata de unchiul ministrului Economiei, Claudiu Nasui, primeste contracte prin incredintare directa de la institutii de stat.

Klaus Iohannis, gest revoltator dupa incendiul de la Matei Bals. Ipostaza ireala in care a fost surprins chiar azi

Klaus Iohannis a facut un gest revoltator dupa incendiul de la Matei Bals. Ipostaza ireala in care a fost surprins chiar azi. Despre ce este vorba, cititi in articolul de mai jos. Ce a facut Klaus Iohannis, la doar o zi de la tragedia de la Matei Bals, unde 6 oameni au murit, din care .

KLAUS IOHANNIS: incepand de luni, majoritatea copiilor merg fizic la scoala

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, astazi, ca scolile se vor redeschide in format fizic pe 8 februarie pentru majoritatea copiilor.

Klaus Iohannis: Nu am scapat de pandemie, dar trendul este descendent. Majoritatea copiilor vor merge fizic la scoala, din 8 februarie (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a anuntat ca majoritatea copiilor vor relua cursurile cu prezenta fizica, incepand cu data de 8 februarie, cand debuteaza oficial semestrul II. Redeschiderea scolilor.

Presedintele Klaus Iohannis cheama la discutii premierul si reprezentanti din Guvern pe tema deschiderii scolilor

Klaus Iohannis urmeaza sa aiba o sedinta de lucru la Palatul Cotroceni, marti, la care vor participa mai multi membri ai guvernului, printre care ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu si ministrul Educatiei Sorin Cimpeanu, alaturi de care, cel mai probabil, va discuta despre conditiile pentru deschiderea scolilor incepand cu 8 februarie.

Sedinta la Palatul Cotroceni: Klaus Iohannis, reprezentantii Guvernului si specialistii in sanatate decid daca scolile se vor redeschide din 8 februarie

Presedintele Klaus Iohannis a convocat, marti, la ora 15. 00, o sedinta in cadrul careia se va decide daca scolile se vor redeschise pe 8 februarie. Sedinta decisiva privind redeschiderea.

Klaus Iohannis a retras titlul de Luptator pentru Victoria Revolutiei din Decembrie 1989 pentru 16 persoane

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul prin care se retrage titlul de Luptator pentru Victoria Revolutiei din Decembrie 1989 pentru 16 persoane. Astfel, acest titlu a fost retras urmatoarelor.

Klaus Iohannis, filmat la schi la Paltinis: Va invit sa veniti! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a fost surprins, sambata, in timp ce schia pe partia de la Paltinis. El i-a invitat pe reporterii prezenti sa ia si ei schiurile in picioare, ca zapada e foarte.

VIDEO Klaus Iohannis, filmat la schi la Paltinis

Presedintele Klaus Iohannis a fost filmat sambata in timp ce schia pe partia de la Paltinis, invitandu-i pe jurnalistii care l-au surprins pe schiuri sa faca acelasi lucru, pentru ca zapada e buna.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )