Libnet.ro
UNICEF

09:15

Guvern Ludovic Orban spune ca mentine programul Start-Up Nation, dar il modifica. Ce trebuie sa stie antreprenorii

B1 B1,
Guvern Ludovic Orban spune ca mentine programul Start-Up Nation, dar il modifica. Ce trebuie sa stie antreprenorii

Guvernul desemnat Ludovic Orban PNL) spune ca va pastra programul de finantare a firmelor mici si mijlocii Start-Up Nation, dar il va modifica. Potrivit Programului de Guvernare, liberalii gvor pune accent pe. continuă pe B1

Viitorul Guvern spune ca mentine programul Start-Up Nation, dar il modifica. Principalele masuri promise antreprenorilor

Guvernul desemnat Ludovic Orban PNL) spune ca va pastra programul de finantare a firmelor mici si mijlocii Start-Up Nation, dar il va modifica, potrivit programului de guvernare depus la Parlament. Care vor fi principalele masuri pe care noul guvern le va lua pentru antreprenorii romani, daca va primi votul de investitura?.

LUDOVIC ORBAN: Nu poate sa i se ceara PNL ce nu poate da PNL

Premierul desemnat, Ludovic Orban, spune ca nu poate sa i se ceara PNL ceea nu depinde de el si nu a mai intalnit aceasta situatie in care sa i se puna niste conditii care nu depind de liberali. Orban sustine ca cei care vor mentine Guvernul PSD la putere sunt complici cu toate ilegalitatile pe care le va face Executivul condus de Viorica Dancila.

LUDOVIC ORBAN: Cei care mentin PSD la putere sunt complici la ilegalitati facute de guvern

Premierul desemnat, Ludovic Orban, spune ca nu poate sa i se ceara PNL ceea nu depinde de el si nu a mai intalnit aceasta situatie in care sa i se puna niste conditii care nu depind de liberali.

Lista noului Guvern. Ludovic Orban propune ca marti sa fie audiati ministrii, iar miercuri sa fie votul de investitura

Premierul desemnat Ludovic Orban a depus, joi, la secretariatul Camerei Deputatilor si Senatului, propunerea de calendar pentru investirea Guvernului. Potrivit documentului, Orban propune ca ministrii sa fie audiati in 29 octombrie, iar in 30 octombrie sa aiba loc votul de incredere in plenul Parlamentului.

Guvernul demis anunta majorarea salariului minim cu 100 de lei Ludovic Orban: O astfel de decizie o poate lua doar un guvern legitim

Guvernul demis va pune de miercuri in transparenta decizionala o Hotarare de Guvern prin care salariul minim pe economie sa fie majorat cu 100 de lei, a anuntat, marti, ministrul demis al Muncii, Marius Budai. Premierul desemnat, Ludovic Orban, spune insa ca decizia privind stabilirea salariului minim o poate lua doar un guvern legitim, votat de Parlament, nu unul care a fost demis de Legislativ prin motiune de cenzura.

Ludovic Orban a cedat presiunilor. Premierul desemnat sustine doua proiecte USR in Parlament pentru voturile noului Guvern

Premierul desemnat Ludovic Orban a cedat presiunilor. Oficialul sustine doua proiecte USR in Parlament pentru voturile noului Guvern. Ludovic Orban a cedat presiunilor. Premierul desemnat sustine doua proiecte USR pentru voturile noului Guvern Daca premierul desemnat Ludovic Orban facea declaratii optimiste referitoare la sansele formarii si trecerii de votul Parlamentului a ceea ce ar trebui .

Cine este IONUT STROE, ministrul propus la SPORT in Guvernul Ludovic Orban

Ionut Marian Stroe este propunerea pentru Ministerul tineretului si Sportului in viitorul Guvern Ludovic Orban. Deputatul de Dolj este membru al PNL din 2001. Si-a inceput activitatea profesionala ca.

Cine este BOGDAN GHEORGHIU, ministrul propus la CULTURA in Guvernul Ludovic Orban

Bogdan Gheorghiu este propunerea pentru Ministerul Culturii in viitorul Guvern Ludovic Orban. Deputatul PNL de Suceava, in varsta de 44 de ani, este, la baza, jurnalist si actor. Gheorghiu a urmat cursurile.

Cine este IOAN MARCEL BOLOS, ministrul propus la FONDURI EUROPENE in Guvernul Ludovic Orban

Ioan Marcel Bolos este propunerea pentru Ministerul Fondurilor Europene in viitorul Guvern Ludovic Orban. Fost secretar de stat in Ministerul Transporturilor si fost director in Primaria Oradea, unde a infiint.

Cine este MARCEL VELA, ministrul propus la INTERNE in Guvernul Ludovic Orban

Marcel Vela este propunerea pentru Ministerul Afacerilor Interne in viitorul Guvern Ludovic Orban. Senatorul Costache, 44 de ani, este membru PNL din ianuarie 1990 si a fost primar al Caransebesului, cu trei.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2396 seconds )