Libnet.ro
UNICEF

01:05

Se schimba criteriile pentru StartUp Nation. Ministrul Economiei: Firme finantate prin program se vand pe OLX

Adevărul Adevărul,
Se schimba criteriile pentru StartUp Nation. Ministrul Economiei: Firme finantate prin program se vand pe OLX

Mai multe companii finantate prin programul guvernamental Start-Up Nation au ajuns sa fie scoase la vanzare pe platforma de anunturi OLX, ceea ce reprezinta un risc reputational extraordinar pentru acest program, a declarat, intr-un interviu acordat Mediafax, ministrul Economiei, Virgil Popescu, care spune ca vor fi schimbate criteriile pentru acest program. continuă pe Adevărul

Ministrul Economiei: Firme finantate prin Start-Up Nation se vand pe OLX. Vom schimba criteriile

Mai multe companii finantate prin programul guvernamental Start-Up Nation au ajuns sa fie scoase la vanzare pe platforma de anunturi OLX, ceea ce reprezinta un risc reputational extraordinar pentru acest program, a declarat, intr-un interviu acordat Mediafax, ministrul Economiei, Virgil Popescu.

Se schimba regulile pentru pensionari. Ce a anuntat acum Ministrul Muncii. Un milion de persoane vor fi afectate

Zeci de mii de pensionari si-au primit pensiile pentru luna ianuarie cu o intarziere de cateva zile. Postasii le-au adus pensiile intre 10 si 20 ianuarie. Cei care nu vor fi gasiti de ei acasa, vor trebui, ulterior, sa ridice banii de la posta, dar nu mai tarziu de data de 22 ianuarie 2020. Se .

MINISTRUL ECONOMIEI: Actionariatul roman al OMV Petrom nu trebuie sa mentina in pozitii de decizie persoane cu abordari discutabile

Ministrul Economiei, Energiei si Mediului de afaceri, Virgil Popescu, vine cu precizari si spune ca a solicitat OMV Petrom convocarea Adunarii Generale Ordinare a Actionarilor in vederea revocarii lui Sevil Shhaideh din calitatea de membru in Consiliul de Supraveghere argumentand ca actionariatul roman al OMV Petrom nu trebuie sa-si permita sa mentina in asemenea pozitii de decizie persoane cu abordari discutabile.

Ministrul Economiei, explicatii despre revocarea lui Sevil Shhaideh din conducerea OMV

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a solicitat revocarea fostului premier Sevil Shhaideh din functia de membru in Consiliul de Supraveghere al OMV Petrom, argumentand ca actionariatul roman al OMV Petrom nu trebuie sa-si permita sa mentina in asemenea pozitii de decizie persoane cu abordari discutabile.

Competitie pentru startup-uri, firme in crestere si IMM-uri din Romania din domeniul energiei

S-a dat startul inscrierilor pentru una dintre cele mai mari competitii dedicate startup-urilor, firmelor si IMM-urilor romanesti din domeniul energiei, PowerUp! Challenge, organizata de InnoEnergy. Castigatorii vor beneficia de imbunatatirea produselor, dezvoltare si programe-pilot, strategii de comercializare, introducere si extindere pe piata internationala, dar si de oportunitati de finantare ulterioare si premii de pana la 65. 000 de euro.

Facebook isi schimba designul pentru utilizatorii de birou

Facebook vrea sa devina mai prietenoasa si cu utilizatorii care acceseaza reteaua si de pe calculator sau laptop. Reteaua sociala va avea in curand un nou design si pe desktop. Anul trecut, Facebook anunta ca lucreaza la un design nou pentru versiunea de desktop.

Guvernul nu are bani pentru dublarea alocatiilor. Ministrul Muncii: Nu se poate face peste noapte.Cel mai probabil in iulie

Cresterea alocatiilor pentru copii nu se poate face peste noapte, deoarece nu sunt fonduri prevazute in buget, astfel ca cel mai probabil masura va putea fi implementata dupa rectificarea bugetara din luna iulie 2020, a declarat, marti, ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )