Libnet.ro
UNICEF

17:30

Start-Up Nation: Lista celor 10.000 de beneficiari care vor primi finantare, facuta publica

B1 B1,
Start-Up Nation: Lista celor 10.000 de beneficiari care vor primi finantare, facuta publica

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat MMACA) face publica lista celor 10. 000 de beneficiari care au fost admisi pentru finantare in cadrul celei de-a doua sesiuni a programului Start-up. continuă pe B1

Start-up Nation. Lista celor 10.000 de beneficiari

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat face publica lista celor 10. 000 de beneficiari care au fost admisi pentru finantare in cadrul celei de-a doua sesiuni a programului Start-up Nation.

DOCUMENT Rezultate Start-Up Nation 2018-2019: LISTA celor 10.000 de firme calificate la fonduri nerambursabile de maximum 200.000 lei de la stat

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat a publicat, marti, lista celor 10. 000 de beneficiari care au fost admisi pentru finantare in cadrul celei de-a doua sesiuni a programului Start-up Nation, 2018-2019.

Recalcularea pensiilor: Anunt soc pentru milioane de romani! Vezi daca si tu esti trecut pe lista celor cu pensii mai mari...

Fostii angajati din minerit, siderurgie, constructii, cai ferate si alte domenii care s-au incadrat in grupele I si II de munca vor avea pensiile recalculate din oficiu.

MAE atrage un semnal de alarma celor care vor sa calatoreasca in Grecia: Risc de incendii de vegetatie

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla sau doresc sa calatoreasca in Grecia ca Secretariatul General de Protectie Civila avertizeaza ca, pe fondul temperaturilor ridicate,.

Se anunta concedieri la stat. Institutiile din care vor pleca jumatate dintre angajati

Incep concedierile la stat! Potrivit proiectului de ordonanta de urgenta publicat marti dimineata de Ministerul Finantelor Publice, in unele ministere si institutii subordonate vor fi dati afara 50% dintre angajati, scrie Digi24 .

HOROSCOPUL saptamanii 5 - 11 august: Zodiile care vor avea cea mai proasta perioada

Saptamana 5 - 11 august nu aduce nimic bun pentru aceste trei zodii. HOROSCOP TAUR - Te confrunti cu probleme sensibile acasa. Treci printr-o perioada in care ai nevoie de confort emotional. Ai tendinta sa.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3266 seconds )