Libnet.ro
UNICEF

18:15

Adevaratul pericol din proiectul privind pedeapsa cu inchisoarea pentru impozitele retinute la sursa: Poate conduce la incriminarea oricarei simple greseli de aplicare a legii fiscale

Hotnews Hotnews,
 Adevaratul pericol din proiectul privind pedeapsa cu inchisoarea pentru impozitele retinute la sursa: Poate conduce la incriminarea oricarei simple greseli de aplicare a legii fiscale

Proiectul legislativ care propune pedeapsa cu inchisoarea de la 1 la 6 ani pentru persoanele care cauzeaza statului prejudicii prin neretinerea sau neincasarea, retinerea si neplata, respectiv incasarea si neplata in cel mult 30 de zile de la termenul scadent a unor impozite si contributii supuse regimului retinerii la sursa reprezinta o reluare a unei initiative similare din anul 2017. Acum, ca si atunci, proiectul este prezentat ca o reintroducere a unei infractiuni care a existat anterior declararii neconstitutionale, fiind reglementata de art. 6 din Legea evaziunii fiscale nr. continuă pe Hotnews

PROPUNEREA PRIVIND INCHISOAREA PENTRU NEPLATA TAXELOR LA BUGET Teodorovici isi suspenda propriul proiect legislativ

Proiectul de lege care introduce pedeapsa cu inchisoarea pentru neplata impozitelor si contributiilor la buget va fi suspendat pana cand 10. 000 oameni de afaceri de la noi vor semna o petitie confirmand ca isi doresc aceasta lege, a anuntat, ieri, ministrul de finante, Eugen Teodorovici.

Teodorovici renunta la proiectul privind inchisoarea pentru datornici

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, renunta la proiectul privind inchisoarea de la 1 la 6 ani pentru retinerea si neplata, incasarea si neplata, ori, dupa caz, neretinerea sau neincasarea, in cel mult 30 zile de la termenul de scadenta prevazut de lege, a impozitelor sisau contributiilor.

Concurenta: Taximetristii din Bucuresti pot primi vouchere pentru masini

Taximetristii din Bucuresti pot primi vouchere pentru achizitionarea de autoturisme noi, in limita a.

Aproape 80.000 de romani din diaspora s-au inscris pentru a vota la prezidentiale 2019

003 romani din strainatate s-au inscris pentru votul prin corespondenta si alti 38. 944 s-au inscris pentru a vota la o sectie din strainatate, pana duminica la miezul noptii, la expirarea termenului limita pentru inregistrare, conform datelor de pe.

Propunerea lui Teodorovici privind inchisoarea pentru neplata contributiilor, alternativa la cresterea taxelor

Expunerea de motive la initiativa lui Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor, ca senator, cu privire la pedeapsa cu inchisoarea de la 1 la 6 ani pentru cei care nu platesc contributiile la stat, spune ca ar aduce mai multi bani la buget.

Teodorovici joaca leapsa cu proiectul privind inchisoarea pentru datornici

ACTUALIZARE - EUGEN TEODOROVICI: Este necesara o dezbatere mai larga in zona economica si am toata convingerea ca oamenii de afaceri vor veni clar cu sustinere pentru aceasta varianta. ) Sensul proiectului este protejarea atat a angajatului, angajatorului si a bugetului de stat. ) Proiectul ramane in Parlament si colegii parlamentari vor decide cand va fi inclus pe agenda Comisiei.

Noi lamuriri de la Teodorovici pentru proiectul privind inchisoarea datornicilor. Ar fi 3 conditii de indeplinit, dar si-a amintit doar doua

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, care este si senator PSD, a revenit cu lamuriri in cazul proiectului pe care l-a depus la Senat pe zona evaziunii fiscale. Prevederea care a atras atentia tuturor se refera la un articol care spune: Constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la 1 an la 6 ani retinerea si neplata, incasarea si neplata, ori, dupa caz, neretinerea sau neincasarea, in cel mult 30 zile de la termenul de scadenta prevazut de lege, a impozitelor sisau contributiilor prevazute in anexa la prezenta lege. Vezi proiectul si anexa ministrului, in care intra si CAS si CASS.

Are sau nu datorii la stat Eugen Teodorovici? Ce raspunde ministrul Finantelor Publice, dupa ce a propus pedeapsa cu inchisoarea pentru datornici

Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor Publice si presedintele executiv al PSD, a precizat luni ca nu are datorii la stat, in contextul in care a depus, la Parlament, o propunere legislativa, care prevede.

Mihail Neamtu, despre propunerea lui Eugen Teodorovici privind inchisoarea pentru datornici: Va consolida regimul sclavagist

Purtatorul de cuvant al PMP, Mihail Neamtu, a criticact luniproiectul de lege care prevede inchisoare pentru cei cacre nu isi platesc la timp contributiile la stat. in viziunea sa, aceasta.

S-a schimbat legea pentru toti romanii care stau la bloc, din septembrie. Conditii mai drastice pentru locatari

Din septembrie 2019 s-a schimbat legea pentru toti romanii care stau la bloc. Asociatiile de proprietari trebuie sa adopte pana la sfarsitul acestei luni modelul regulamentului de condominiu. Prevederile din acest document vor trebui respectate de cate toti locatarii. S-a schimbat legea pentru toti romanii care stau la bloc Noua lege a asociatiilor de proprietari .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )