Libnet.ro
UNICEF

01:05

Specialist: Creste numarul incidentelor de neplata. Cele mai afectate sectoare sunt cel farmaceutic, distributie si constructii. Insolventele vor creste in 4 din 5 tari in acest an

Hotnews Hotnews,
 Specialist: Creste numarul incidentelor de neplata. Cele mai afectate sectoare sunt cel farmaceutic, distributie si constructii. Insolventele vor creste in 4 din 5 tari in acest an

Ne asteptam ca panta descendenta a insolventelor din ultimii doi ani sa-si modifice sensul. incetinirea cresterii economice si accentuarea dezechilibrelor la nivelul deficitului de cont curent si al celui bugetar reprezinta motive de ingrijorare la nivel macroeconomic. De asemenea, vedem o crestere a numarului de incidente de neplata, coroborata cu o crestere a termenelor de incasare raportata ori confirmata de companii. Cele mai afectate sectoare sunt cel farmaceutic, distributie cu precadere non-alimentar, constructii si sectoarele aferente, spune Mihai Alexandru Chipirliu, Head of Risk Analysis, Euler Hermes Romania. continuă pe Hotnews

ALERTA METEO! Rasturnare de situatie, VREMEA SE SCHIMBA RADICAL! Vezi care sunt CELE MAI AFECTATE JUDETE!

ANM a emis, de miercuri de la ora 11:30 pana joi la ora 08:00 un cod portocaliu si unul rosu de vant si ninsori.

Prognoza meteo: Iarna face ravagii. Unde se asteapta viscol puternic si ce zone vor fi cele mai afectate de fenomene extreme

Iarna se dezlantuie in aproape toata tara. Dupa temperaturile de primavara vine viscolul. Meteorologii anunta ca de miercuri, 5 februarie, vremea se va raci accentuat, temperatura aerului va scadea continuu, de la valori de 4. 5 grade in dimineata zilei de miercuri pana in jurul a -2 grade in noaptea de miercuri spre joi.

VIDEO Cele mai frumoase lovituri reusite de Simona Halep la Australian Open

Chiar daca nu a ajuns in finala, Simona Halep a impresionat la Australian Open, primul Grand Slam al anului. Numarul 2 WTA a reusit executii spectaculoase, iar organizatorii turneului de la Melbourne au ales cele mai frumoase lovituri ale romancei.

Cum sa iti dezgheti masina in doar 5 minute. Cele mai utile trucuri pentru soferi

Iarna ne-a luat pe nepusa masa, dupa ce in prima luna a sezonului rece ne-a intampinat cu temperaturi de primavara. Iata cum sa-ti dezgheti masina in 5 minute! Zapada a inceput de acum sa le dea batai de cap soferilor. Uite cele mai utile trucuri care sa-ti salveze timpul si energia! Ianra 2020: Cum sa-ti .

Cele mai sexy fotografii cu Dana Budeanu

Gratie stilului ei direct si asumat de a vorbi, Dana Budeanu a devenit una dintre cele mai urmarite persoane publice din Romania pe YouTube si Instagram, dar si cea mai controversata. Designerul vestimentar se poate lauda insa si cu o serie de aparitii memorabile, atat in sedinte foto, cat si in putinele aparitii publice. Acestea sunt doar cateva din cele mai sexy fotografii cu Dana Budeanu.

Cele mai stilate aparitii de la Premiile BAFTA 2020

Gala de decernare a Premiilor BAFTA 2020 a fost, ca in fiecare an, nu doar un eveniment dedicat cinematografiei britanice, ci si un fashion show in toata regula! Iata cateva dintre cele mai stilate aparitii ale vedetelor pe red carpet! .

Filip and Company a asistat RCS and RDS si Digi Communications in una dintre cele mai mari emisiuni de obligatiuni ale unui emitent roman

Casa de avocatura Filip and Company a acordat asistenta juridica RCS and RDS si Digi Communications N. in legatura cu emisiunea a doua serii de obligatiuni senioare garantate cu valoare totala de 850 milioane de euro, una dintre cele mai mari emisiuni de obligatiuni ale unui emitent roman, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

Atentie, soferi. Cum sa iti protejezi masina in timpul iernii. Cele mai utile trucuri care te tin departe de service

Specialistii atrag atentia ca frigul poate sa ne trimita masina in service, in cazul in care nu tinem cont de cateva reguli de baza, necunoscute, poate, pentru unii. Cele mai utile trucuri care te tin departe de mecanic. Cum sa iti protejezi masina in timpul iernii? Inginerul Alex Domide a dat un interviu pentru Adevarul, .

Florin Segarceanu, despre faptul ca cele mai bune jucatoare ale Romaniei absenteaza din duelul cu Rusia

Romania va intalni, in acest weekend, reprezentativa de FedCup a Rusiei, intr-un duel in care tara noastra nu se poate baza pe cele mai bune jucatoare aflate in activitate.

Cele mai eficiente exercitii pentru abdomen, recomandate de Razvan Stratulat (Bodyshape)

Un abdomen plat, chiar si cu patratele, este visul oricarei persoane care face sport, la sala sau acasa. Aceasta zona a corpului este, probabil, cea mai dificil de modelat, avand in vedere ca, in special in cazul barbatilor, aici se depune cel mai repede stratul de grasime.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )