Libnet.ro
UNICEF

16:16

BCR contrazice ministerul Finantelor: Noul indice IRCC se aplica la creditele de consum si ipotecare standard. Prima Casa face exceptie

Adevărul Adevărul,
BCR contrazice ministerul Finantelor: Noul indice IRCC se aplica la creditele de consum si ipotecare standard. Prima Casa face exceptie

Noul indice de referinta trimestrial pentru creditele acordate consumatorilor IRCC), care a inlocuit ROBOR, se aplica la creditele de consum si ipotecare standard, Prima Casa facand exceptie, potrivit prevederilor OUG 19, iar dobanda fixa pentru creditul BCR Casa Mea, acordata in primii 5 ani, a scazut din 2 mai, de la 6,45% la 6,25%, potrivit informatiilor transmise, la solicitarea News. ro, de Banca Comerciala Romana BCR). continuă pe Adevărul

Ministerul Finantelor: Noul indice pentru credite se aplica si pentru Prima Casa

Ministerul Finantelor Publice anunta ca rata creditelor garantate de stat, precum Prima Casa, Prima Masina si Investeste in tine se calculeaza cu noul indice de referinta la creditele in lei.

BCR: Noul indice IRCC se aplica la creditele de consum si ipotecare standard, Prima Casa face exceptie

Noul indice de referinta trimestrial pentru creditele acordate consumatorilor IRCC), care a inlocuit ROBOR, se aplica la creditele de consum si ipotecare standard, Prima Casa facand exceptie, potrivit prevederilor OUG 19, iar dobanda fixa pentru creditul BCR Casa Mea, acordata in primii 5 ani, a scazut din 2 mai, de la 6,45% la 6,25%, potrivit informatiilor transmise de Banca Comerciala Romana BCR).

Bancile il contrazic pe Teodorovici: Noul indice IRCC nu se aplica la Prima Casa (VIDEO)

Bancile il contrazic pe Eugen Teodorovici: noul indice de referinta trimestrial pentru creditele acordate consumatorilor nu se aplica la Prima Casa, ci numai la creditele de consum si ipotecare standard. Anuntul.

MINISTERUL FINANTELOR: Rata creditelor garantate de stat se calculeaza cu noul indice de referinta

Noul indice de referinta trimestrial pentru creditele acordate consumatorilor IRCC), care va inlocui ROBOR, in functie de care sunt calculate dobanzile la creditele in lei cu dobanda variabila, se aplica si programelor guvernamentale cu garantia statului, inclusiv programului Prima Casa, a anuntat, astazi, Ministerul Finantelor.

Noul indice care inlocuieste ROBOR se va aplica si programului Prima casa (Ministerul Finantelor)

Indicele de referinta pentru creditele consumatorilor IRCC), care inlocuieste ROBOR in privinta creditelor in lei cu dobanda variabila, se aplica si programelor guvernamentale cu garantia statului - Programul Prima casa, Programul Prima Masina si Programul Investeste in tine, informeaza Ministerul Finantelor Publice MFP).

MFP: Noul indice care inlocuieste ROBOR se va aplica si programului Prima casa

Indicele de referinta pentru creditele consumatorilor IRCC), care inlocuieste ROBOR in privinta creditelor in lei cu dobanda variabila, se aplica si programelor guvernamentale cu garantia statului - Programul Prima casa, Programul Prima Masina si Programul Investeste in tine, informeaza Ministerul Finantelor Publice MFP).

Eugen Teodorovici spune ca noul indice de referinta (IRCC) se aplica si la Prima Casa. Cum e posibil?

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, continua sa sustina ca noul indice de referinta se va aplica si creditelor Prima Casa acordate incepand cu luna mai a acestui an, desi nu exista un act normativ care sa permita acest lucru. Intrebat cum va fi.

BNR a publicat joi noul indice care inlocuieste ROBOR. Nivelul lui: 2.36%

Noul indice care va fi utilizat de bancheri la formarea dobanzii la creditele in lei cu dobanda variabila este de 2. 36%, potrivit datelor publicate de Banca Centrala. Indicele ROBOR la 3 luni a fost tot joi de 3. Noua variabila, denumita tehnic Indicele de referinta pentru creditele consumatorilor IRCC) va inlocui celebrul deja ROBOR, despre care senatorul ALDE Daniel Zamfir a sugerat ca ar fi fost manipulat. Citeste si :Cum iti calculeaza banca dobanda la creditul pe care il iei.

incepand de joi, BNR va publica noul indice de referinta pentru viitoarele credite in lei. Acesta va inlocui ROBOR, care ramane valabil pentru creditele deja contractate

Banca Nationala a Romaniei va publica pe data de 2 mai a. c. , ora 11. 00, indicele de referinta trimestrial pentru creditele in lei cu dobanda variabila luate de consumatori. Metodologia de calcul si politica de publicare sunt prezentate in Regulile privind calcularea si publicarea indicelui zilnic si a indicelui de referinta trimestrial denumit indicele de referinta pentru creditele acordate consumatorilor - IRCC). Noul indice va inlocui ROBOR in formula de calcul a dobanzii percepute de banci la noile imprumuturi, cu mentiunea ca in cazul creditelor deja contractate, dobanda va fluctua in functie de cotatiile ROBOR.

BNR: Noul indice pentru creditele in lei este de 2,36%

Banca Nationala a Romaniei a anuntat joi noul indice in functie de care se vor calcula dobanzile creditelor. Noul indice pentru creditele in lei este de 2,36%,va fi calculat pentru o perioada de.

ştiri din Economie

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )