Libnet.ro
UNICEF

11:46

Cel mai aglomerat weekend de pe litoralul romanesc:Costinestiul e scapat de sub control

Adevărul Adevărul,
Cel mai aglomerat weekend de pe litoralul romanesc:Costinestiul e scapat de sub control

Turistii romani au profitat de mini-vacanta de Sfanta Maria, astfel ca acesta este cel mai aglomerat weekend de pe litoralul romanesc, hotelurile fiind ocupate in proportie de 98%, a declarat pentru News. ro prim-vicepresedintele executiv al Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc FPTR), Dragos Raducan. continuă pe Adevărul

CHRISTIAN TOUR: Litoralul romanesc, ocupat aproape 100% in minivacanta de Sf. Maria

Cazarile pe Litoral, mai ieftine cu pana la 50%, dupa 18 august Mijlocul lunii august, care coincide cu sarbatoarea religioasa Adormirea Maicii Domnului, una dintre cele mai mari sarbatori din calendarul ortodox si, totodata, zi legala nelucratoare, este, de ani buni, perioada cea mai aglomerata pe litoralul romanesc. Potrivit datelor Christian Tour, in acest an, unitatile de cazare clasificate din statiunile romanesti de la Marea Neagra au un grad de ocupare de aproape 100%.

Marea mai face o victima! inca o persoana S-A iNECAT pe litoralul romanesc

Inca un tanar s-a inecat pe litoralul romanesc. Un barbat de circa 30 de ani s-a inecat, joi, la Mamaia. Tragedia vine la doar cateva ore dupa ce un alt barbat s-a anecat la Eforie Sud.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Cel mai frumos

- Bula, ce a fost cel mai frumos lucru din copilaria ta? - Cel mai frumos lucru din copilarie a fost ca nu aveam facturi de platit! .

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 5 - 12 AUGUST Nuclearelectrica - cel mai rentabil emitent din BET

Inregistrand o apreciere de 2,47%, in raport cu moneda euro, in intervalul 5 - 12 august, titlurile producatorului de energie Nuclearelectrica SNN) reprezinta actiunile care au oferit cel mai bun randament din cadrul indicelui BET, al celor mai lichide saisprezece titluri de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), care a consemnat o crestere de 1,08%, in perioada mentionata.

Japonezii au cel mai tare pasaport. Acesta le permite vizitarea a 190 de state fara viza. Romania a coborat un loc in clasament, ca urmare a ascensiunii sud-coreenilor. Cel mai mare avans il are pasaportul Emiratelor Arabe

Cel mai tare pasaport ramane cel al japonezilor, potrivit editiei pe 2019 a Raportului realizat de Henley Partners, raport care calculeaza numarul de state pe care cetatenii unei tari le pot vizita fara sa solicite viza. Raportul, care se actualizeaza anual incepand din 2006, mai arata ca japonezii pot calatori in 190 de state fara a cere vize. Japonia este urmata de Singapore si Coreea de Sud care a urcat 7 pozitii fata de anul trecut) tari ai caror cetateni pot intra fara probleme in 189 de state, dupa care urmeaza Franta 188 destinatii fara viza). Romania se afla pe locul al 19-lea in acest clasament mai jos cu o pozitie, ca urmare a avansului Coreei de Sud), romanii putand vizita 169 de state fara a avea nevoie de viza.

Criza de pesta porcina in cel mai mare producator de carne de porc din lume, China

China, cel mai mare producator de carne de porc din lume, sufera de o criza de pesta porcina. Virusu.

Reactia lui Gabi Badalau, dupa mesajul acid al Claudiei Patrascanu despre despartire: Cel mai josnic

Divorturile cuprind sfera mondena! Dupa mesajul de despartire al Claudiei Patrascanu, lucrurile au degenerat. inca sotul artistei, Gabi Badalau, a reactionat pentru prima oara la acuzele si criticile fara margini aduse de mama copiilor sai. Recunoaste cele spune de artista sau pune paie pe foc in razboiul celor doi? Gabi Badalau, despre divortul de Claudia .

UEFA: Cristiano Ronaldo, Lionel Messi si Virgil van Dijk, finalistii pentru titlul de cel mai bun jucator al sezonului 201819

UEFA a anuntat, joi, lista scurta cu fotbalistii dintre care se va desemna castigatorul titlului de cel mai bun jucator al sezonului 20182019. Cristiano Ronaldo Juventus Torino), Lionel Messi FC Barcelona) si Virgil van Dijk Liverpool) sunt cei trei finalisti aflati in cursa pentru premiul UEFA Mens Player of the Year.

Gabriel Oprea, mesaj de Ziua Marinei: Este prilejul cel mai bun pentru a ne exprima respectul fata de marinarii militari si pentru a-i felicita pentru modul exemplar in care isi fac datoria

Gabriel Oprea, presedintele Uniunii Militarilor si Politistilor Mihai Viteazul, transmite, joi, cu ocazia Zilei Marinei, caastazi esteprilejul cel mai bun pentru a ne exprima respectul fata de.

Al doilea cel mai mare actionar al Purcari Wineries exploreaza optiuni strategice privind vanzarea de actiuni

Producatorul de vinuri Purcari Wineries simbol bursier WINE) a anuntat ca al doilea cel mai mare actionar al sau, Lorimer Ventures Limited, care are 22,69% din capitalul social, exploreaza optiuni strategice in legatura cu vanzarea de actiuni, insa nu a fost luata inca nicio decizie in acest sens.

ştiri din Economie

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )