Libnet.ro
UNICEF

11:15

Fostul ministru al Transporturilor Dan Costescu a fost ales directorul general al CFR Calatori

Adevărul Adevărul,
Fostul ministru al Transporturilor Dan Costescu a fost ales directorul general al CFR Calatori

Fostul ministru al Transporturilor, Dan Costescu, a fost ales directorul general al CFR Calatori, in cadrul unei sedinte a Consiliului de Administratie CA) al companiei. Contactat de News. ro, el a precizat ca unul dintre obiectivele sale este ca firma de stat sa ajunga la un parc activ de peste 1. 000 de vagoane, de la 850 cate sunt in prezent. continuă pe Adevărul

Fostul ministru al Transporturilor, Dan Costescu, noul director general al CFR Calatori

Fostul ministru al Transporturilor, Dan Costescu, a fost ales directorul general al CFR Calatori,in cadrul unei sedinte a Consiliului de Administratie CA) al companiei. Unul dintre obiectivele sale.

CFR Calatori are un nou director general. Dan Costescu il inlocuieste pe Valentin Dorobantu

De joi dimineata CFR Calatori are un nou director general, Dan Costescu, fost ministru al Transporturilor in Guvernul condus de Dacian Ciolos si fost director general al Companiei Nationale de Cai Ferate CFR SA, scrie Club Feroviar. Costescu il inlocuieste pe controversatul Valentin Dorobantu poreclit si smart care fusese numit in martie la conducerea CFR Calatori, companie la care lipsa de vagoane s-a simtit dur anul trecut.

Fostul ministru al Muncii: Guvernarea PNL minte! in bugetele pe 2021 si 2022 NU sunt prinse cresterile de pensii

Fostul ministru al Muncii Marius Budai afirma ca Guvernul PNL nu va aplica majorarile propuse pentru cresterea punctului de pensie.

Lia Savonea a pierdut la CCR in conflictul cu Birchall. Fostul ministru ii cere demisia: Am reusit sa ii impiedic jocul marsav

Judecatorii Curtii Constitutionale au decis, miercuri, ca nu a existat un conflict juridic de natura constitutionala intre Consiliul Superior al Magistraturii CSM) si Ministerul Justitiei, in perioada in care ministru era Ana Birchall. Aceasta a fost reclamata la CCR de catre fostul presedinte al CSM Lia Savonea, care a acuzat-o de ingerinta grava in activitatea de urmarire penala desfasurata de procurori, acte de subminare a independentei justitiei si de blocarea activitatii CSM. Ana Birchall a reactionat dupa decizia CCR spunand ca Savonea ar trebui sa demisioneze urgent din CSM.

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )