Libnet.ro
UNICEF

22:45

Ministerul Finantelor a modificat accizele la carburanti promulgate cu o zi inainte de Iohannis, majorandu-le cu 9%

Adevărul Adevărul,
Ministerul Finantelor a modificat accizele la carburanti promulgate cu o zi inainte de Iohannis, majorandu-le cu 9%

Ministerul Finantelor a decis marti sa majoreze accizele la carburanti, care intrasera in vigoare cu numai o zi inainte, in urma promulgarii de catre presedintele Iohannis si publicarii in Monitorul Oficial a legii de eliminare a supraaccizei, News. ro. continuă pe Adevărul

Ministerul Finantelor a actualizat accizele la carburanti cu cresterea preturilor de consum

Ministerul Finantelor modificat, marti, accizele la carburanti care vor fi aplicate de la 1 ianuarie 2020, acestea fiind actualizate cu cresterea preturilor de consum comunicata oficial de Institutul National de Statistica INS), potrivit Mediafax.

Ministerul Finantelor a modificat accizele la carburanti in ultima zi din 2019. Majorarea este de 9%

Ministerul Finantelor a decis marti, la ora 19. 00, sa majoreze accizele la carburanti, care intrasera in vigoare chiar luni, dupa ce supraacciza fusese eliminata prin lege. Ministerul considera ca.

Ciolacu ataca Guvernul Orban: Este o mizerie ca Ministerul Finantelor a majorat pe ascuns accizele la carburanti

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a transmis, miercuri, ca este o mizerie ca in timp ce romanii se pregateau de Revelion, Ministerul Finantelor a majorat accizele la carburanti. Acesti oameni au inceput sa fure din buzunarele romanilor inca din prima zi a anului, afirma liderul PSD.

Ministerul Finantelor vrea sa imprumute in ianuarie peste 5 miliarde de lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a planificat, in luna ianuarie 2020, imprumuturi de la bancile c.

Noul an aduce noi imprumuturi. Ministerul Finantelor vrea peste 5 miliarde de lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a planificat, in luna ianuarie 2020, imprumuturi de la bancile comerciale de 4,4 miliarde de lei, din care 300 milioane de lei printr-o emisiune de certificate de trezorerie cu discount si 4,1 miliarde de lei prin sapte emisiuni de obligatiuni de stat, la care se poate adauga suma de 615 de milioane de lei prin sesiuni suplimentare de oferte necompetitive, aferente licitatiilor de obligatiuni.

Cat vrea sa imprumute Ministerul Finantelor in ianuarie, dar si intreg anul. Datoria publica va depasi 400 miliarde lei in 2020

Ministerul Finantelor Publice intentioneaza sa imprumute putin peste 5 miliarde lei, in ianuarie, potrivit informatiilor publicate in Monitorul Oficial. De fapt, statul va trebui sa imprumute in 2020 aproape la fel de multi bani ca in 2019, daca ne uitam la deficitul bugetar aprobat de Guvern si la rostogolirea datoriei care ajunge la scadenta.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )