Libnet.ro
UNICEF

09:15

BNR a decis mentinerea ratei dobanzii de politica monetara la 2,50%

B1 B1,
BNR a decis mentinerea ratei dobanzii de politica monetara la 2,50%

Consiliul de administratie al Bancii Nationale a Romaniei a decis, in sedinta de luni, mentinerea ratei dobanzii de politica monetara la nivelul de 2,50% pe an. Totodata, acesta a decis pastrarea. continuă pe B1

BNR a decis mentinerea ratei dobnzii de politica monetara la 2,50%, n ciuda pietelor care vedeau o crestere de 25 de puncte de baza

In sedinta de luni a CA al BNR, Consiliul de administratie al Bancii Nationale a Romaniei a decis mentinerea ratei dobanzii de politica monetara la nivelul de 2,50% pe an si pastrarea nivelurilor actuale ale ratelor rezervelor minime obligatorii aplicabile pasivelor in lei si in valuta ale institutiilor de credit. Consensul pietei era in favoarea unei cresteri de 25 de puncte de baza, pana la 2,75%, 5 dintre cei 8 analisti chestionati de Reuters estimand o astfel de evolutie. Stirea se actualizeaza.

VIDEO: BNR a decis mentinerea ratei dobnzii de politica monetara la 2,50%, n ciuda pietelor care vedeau o crestere de 25 de puncte de baza. Isarescu: Probabil ca n iulie vom avea, n termeni lunari, inflatie negativa

In sedinta de luni a CA al BNR, Consiliul de administratie al Bancii Nationale a Romaniei a decis mentinerea ratei dobanzii de politica monetara la nivelul de 2,50% pe an si pastrarea nivelurilor actuale ale ratelor rezervelor minime obligatorii aplicabile pasivelor in lei si in valuta ale institutiilor de credit. Consensul pietei era in favoarea unei cresteri de 25 de puncte de baza, pana la 2,75%, 5 dintre cei 8 analisti chestionati de Reuters estimand o astfel de evolutie. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratiile Guvernatorului.

BNR a mentinut dobanda de politica monetara la 2,50%

Consiliul de Administratie al Bancii Nationale a Romaniei BNR) a anuntat, astazi, mentinerea ratei dobanzii de politica monetara la 2,50% pe an. Mentinerea ratei dobanzii de politica monetara la nivelul de 2,50% pe an, se arata in comunicat.

BNR a mentinut dobanda de politica monetara la 2,50%

Consiliul de Administratie al Bancii Nationale a Romaniei BNR) a anuntat, luni, mentinerea ratei dobanzii de politica monetara la 2,50% pe an.

BNR explica mentinerea dobanzii: Rata anuala a inflatiei si-a stopat cresterea in luna iunie

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat luni ca decizia privind mentinerea ratei dobanzii de politica monetara la nivelul de 2,50% pe an a fost luata in contextul in care rata anuala a inflatiei si-a stopat cresterea in luna iunie.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2396 seconds )