Libnet.ro
UNICEF

01:05

CURS VALUTAR. Euro a ajuns la cel mai scazut nivel din ultimele noua luni

Antena3 Antena3,
CURS VALUTAR. Euro a ajuns la cel mai scazut nivel din ultimele noua luni

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat vineri un curs de referinta de 4,6206 lei/euro, in scadere cu 0,02% fata de nivelul atins joi, cel mai slab nivel din noiembrie 2017 pana in. continuă pe Antena3

CURS VALUTAR. Euro continua sa scada

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat joi un curs de referinta de 4,6217 lei/euro, in scadere cu 0,08% fata de nivelul atins miercuri, cel mai slab nivel din decembrie 2017 pana in.

ING Bank: Asteptarile de crestere economica au scazut la cel mai jos nivel din ultimii 4 ani

In ciuda unei reveniri a moralului consumatorilor, increderea in sectorul serviciilor a inregistrat cel mai redus nivel al ultimilor trei ani si a tras asteptarile generale la cel mai scazut nivel din septembrie 2014, arata o analiza publicata de ING Bank Romania, citata de Mediafax.

CURS VALUTAR. inca un prag scazut pentru euro

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat miercuri un curs de referinta de 4,6255 lei/euro, in scadere cu 0,06% fata de nivelul atins marti. Marti, euro a crescut.

Pesta porcina africana, n 5 ntrebari si raspunsuri. Boala nu afecteaza oamenii, neexistnd nici cel mai mic risc de mbolnavire

Pesta porcina africana nu afecteaza oamenii, neexistand nici cel mai mic risc de imbolnavire. Pentru oameni, acest virus are, insa, impact la nivel economic si social, arata un comunicat publicat vineri de oficialii ANSVSA. in acest moment opt judete sunt afectate, cel mai puternic fiind afectat judetul Tulcea, a spus ministrul Agriculturii, Petre Daea, intr-o interventie telefonica la un post tv. Acesta a adaugat ca se intervine in zonele afectate si ca fermierii vor fi despagubiti de catre stat.

FAO: Preturile mondiale ale alimentelor, in cel mai mare declin din ultimele sapte luni

Preturile alimentelor au inregistrat la nivel mondial, in iulie, un recul de 3,7%, comparativ cu luna precedenta, cel mai semnificativ declin din decembrie pana in prezent, ca urmare a scaderii cotatiilor la toate tipurile de culturi, a anuntat ieri Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura FAO), transmite Reuters.

Loto: S-a cstigat cel mai mare premiu din istoria jocului Joker, de peste 4,45 milioane euro

Cel mai mare premiu din istoria jocului Joker, in valoare de peste 4,45 de milioane de euro, a fost castigat joi cu un bilet de numai 7,3 lei, informeaza Loteria Romana.

COLOSAL! S-a castigat cel mai MARE PREMIU din istoria Loteriei Romane: Cine e fericitul norocos

Cel mai mare premiu din istoria jocului Joker, peste 4,45 milioane de euro a fost castigat joi seara. Fericitul norocos a jucat un bilet de doar 7,3 lei la la agentia 34-003 din Alexandria din judetul.

Faze tari:Cel mai tare clip Kiki Challenge vine de la un moldovean cu o caruta;Povestea emotionanta a batrnului care merge zilnic cu fotografia sotiei pe plaja;Un cine salvator aflat n prima lui misiune a gasit un alt patruped pierdut, care era prins n n

Cel mai tare clip Kiki Challenge vine de la un moldovean cu o caruta. E in regula, internetul n-a devenit mai stupid. E doar un nou an, cu un nou viral: Kiki Challenge. Uneori iti pune viata in pericol, alteori duce la un video superb ca cel de-acum. Un urs flamand a intrat intr-un centru de copii din Baile Tusnad. Ce a urmat. Un urs flamand a distrus frigiderul Centrului de protectie a copilului Sfantul Ladislau din Baile Tusnad, care adaposteste 50 de copii, jandarmii fiind solicitati sa intervina.

24 IT. Allview Soul X5 PRO, cel mai nou telefon cu ADN romanesc

Iulia Nagy si Laurentiu Matache au vorbit despre cel mai nou telefon romaesc. Este vorba despre Allview X5 PRO, un telefon accesibil care vorbeste in limba romana cand il intrebi. in plus, are o serie de.

24 IT. Cel mai nou telefon cu ADN romanesc

Iulia Nagy si Laurentiu Matache au vorbit despre cel mai nou telefon romaesc. Este vorba despre Allview X5 PRO, un telefon accesibil care vorbeste in limba romana cand il intrebi. in plus, are o serie de.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )