Libnet.ro
UNICEF

12:46

Harta SALARIILOR: in ce judet este cel mai bine sa lucrezi

B1 B1,
Harta SALARIILOR: in ce judet este cel mai bine sa lucrezi

In ultimii trei ani, salariul mediu net la nivelul intregii tari a avansat cu 625 de lei 140 de euro), de la 1. 859 de lei cat era la inceputul anului 2016 pana la 2. 484 de lei in ianuarie 2018. Cresteri peste. continuă pe B1

Acesta este cel mai lung zbor din lume. Aproximativ 18 ore petrecute in aer

Avionul care a zburat pe ruta Singapore - New York, cel mai lung traseu aerian comercial din lume, a aterizat vineri pe aeroportul Newark, dupa aproape 18 ore petrecute in aer, acesta fiind primul zbor ce marcheaza re.

URAGANUL APOCALIPSEI a lovit Florida: Este cel mai DEVASTATOR din ultimii 100 de ani! (VIDEO)

Autoritatile din Florida au emis un avertisment miercuri, in care au spus ca Michael, o furtuna tropicala de categoria 4 care s-a format in Golful Mexic, ar putea deveni cel mai devastator uragan din ultimii 100.

Cel mai mic crai din Romania. Cum reuseste sa tina o multime de neveste inaripate, fiecare la casa ei

Pantarusul, o micuta pasare ce cantareste intre 8 si 11 grame cat 2-3 monede de 10 bani), este cunoscuta in popor sub nu mai putin de 63 de nume, dupa cum consemneaza etnologul Mihai C. Bacescu. Cele mai raspandite sunt: pantarus, ochiul boului, tantarus, sfredelus si piparus. Este cel mai mare devorator de paianjeni.

Razer Phone 2: cel mai bun telefon de gaming a ajuns online, cand nu se astepta nimeni

Producatorii de mobile nu mai fac eforturi semnificative pentru a-si ascunde noile telefoane inainte de lansarea oficiala, iar Razer Phone 2 este cel mai nou terminal care confirma acest.

Cel mai grav accident rutier petrecut vreodata in Romania

Soselele din tara nu duc lipsa de accidente grave, din pacate, asa ca mai mereu vezi la stiri tot felul de cazuri dramatice. Nici in trecutul tarii n-am dus-o mai bine, avand in vedere cel mai grav accident din istoria Romaniei. Cel mai grav accident rutier care s-a petrecut in Romania pare sa fie o [] .

Cum este o calatorie in cel mai lung zbor din lume si cat te tine la bord

Zburatul cu avionul este o activitate obositoare, insa cel mai lung zbor din lume a venit cu o metoda prin care vrea sa reduca aceasta povara. Cel mai lung zbor din lume va dura 19 ore si.

Cum suna cel mai vechi cantec din lume. A fost scris in urma cu aproape 3.500 de ani - VIDEO

Multi se intreaba care este el mai vechi cantec din lume si cand a fost scris. Pentru a raspunde la aceasta intrebare, va trebui sa ne intoarcem in timp cu 3. 500 de ani si sa mergem in Asia, pe taramul.

VIDEO! Mariah Carey a lansat cel mai nou videoclip, la piesa With You!

Mariah Carey se pregateste sa lanseze cel de-al 15-lea album din cariera in toamna acestui ani, iar With You este primul single lansat de pe noul material discografic, care se bucura si de un videoclip. Pe 15 Septembrie, Mariah a lansat si piesa GTFO.

SIF Oltenia - cel mai bun randament din BET-FI

Marcand un avans de 4,11%, in raport cu moneda europeana, in intervalul 3 - 10 octombrie, actiunile SIF Oltenia SIF5) reprezinta cel mai rentabil emitent din cadrul indicelui BET-FI, al celor cinci SIF-uri plus Fondul Proprietatea FP), care a scazut cu 0,06%, in perioada mentionata.

Cel mai modern spital de stat proiectat in Romania dupa 1989, aproape finalizat. Va avea inclusiv statie de decontaminare in caz de explozie nucleara

De doi ani si jumatate, langa uzinele Dacia de la Mioveni se ridica cel mai modern spital de stat proiectat in Romania dupa 1989, potrivit specialistilor. Viitoarea unitate sanitara, care costa 68 de milioane de euro, ar urma sa fie inaugurata in vara lui 2019.

ştiri din Economie

actualitate, 12:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,196 seconds )