Libnet.ro
UNICEF

22:15

Adevarul Live. Noile tarife de referinta pentru RCA, bune sau rele?

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live. Noile tarife de referinta pentru RCA, bune sau rele?

Noi tarife de referinta pentru politele auto obligatorii RCA) au fost anuntate recent de Autoritatea pentru Supravegherea Financiara. Augustin Hagiu, presedintele Federatiei Operatorilor Romani de Transport FORT), vorbeste, la Adevarul Live, despre efectele acestei modificari. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 21.00. Sergiu Mocanu, despre ideea ca opozitia sa boicoteze alegerile parlamentare

Liderul Partidului Miscarea Populara Antimafie, Sergiu Mocanu, este invitatul emisiunii Adevarul Live Moldova de luni, 12 noiembrie. Ex-deputatul va oferi mai multe detalii despre propunerea formatiunii sale ca alegerile parlamentare din 24 februarie 2019 sa fie boicotate de toate fortele politice care se declara impotriva presedintelui PDM, Vlad Plahotniuc.

Loteria Romana modifica sistemul de joc si pretul biletelor. Care sunt noile tarife

A crescut pretul la biletele Loto. O varianta simpla la Loto 6/49 costa acum 5 lei, la care se adauga 0,5 lei pretul biletului, iar o varianta simpla la Noroc costa, potrivit Loteriei Romane, 3 lei. in plus, se schimba si sistemul de joc.

Adevarul Live de la 13.00: Cum trebuie sa ne ingrijim pielea in sezonul rece

In sezonul rece pielea sufera din cauza frigului,umiditatii si a vantului. Specialistii ne invata cum sa ne protezam pielea pentrub a evita imbatranirea prematura, mai ales in cazul celei sensibile si cu probleme.

Adevarul Live, ora 13: Anul2019 in Europa tuturor provocarilor si nelinistilor. Invitat: consilierul prezidential Leonard Orban

Urmeaza un an al tuturor provocarilor si nelinistilor, cu posibile, multe scenarii conflictuale, cu relativ putine certitudini. Scenarii pe care liderii politici ai Romaniei ar trebui sa le cunoasca si, in consecinta, sa pregateasca contra-scenarii eficiente de raspuns.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )