Libnet.ro
UNICEF

14:15

ASF investigheaza tranzactiile din 'miercurea neagra' care a sters peste 3 miliarde de euro de pe Bursa, dupa prabusirea actiunilor determinata de noile taxe anuntate de Teodorovici

Hotnews Hotnews,
 ASF investigheaza tranzactiile din

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a anuntat vineri ca a inceput o analiza a tranzactiilor derulate miercuri, 19 decembrie 2018, pe piata reglementata administrata de BVB cu privire la posibilitatea existentei unor elemente care intra sub incidenta abuzului pe piata. Miercurea neagra, cum a fost numita, a sters de pe bursa peste 3,1 miliarde de euro, dupa o prabusire a actiunilor determinata de anuntul ministrului Finantelor, Eugen Teodorovici, a unui val de taxe care vizeaza in principal bancile, companiile din energie, asigurari si industria telecom. continuă pe Hotnews

ASF investigheaza tranzactiile din ziua prabusirii bursei

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a inceput o analiza a tranzactiilor derulate in data de 19 decembrie 2018 pe piata reglementata administrata de Bursa de Valori Bucuresti BVB) cu privire la posibilitatea existentei unor elemente care intra.

Miercurea neagra a sters de pe Bursa de Valori Bucuresti peste 3 miliarde de euro

Miercurea neagra a sters de pe Bursa de Valori Bucuresti peste 3,1 miliarde de euro, dupa o prabusire a actiunilor determinata de anuntul ministrului Finantelor, Eugen Teodorovici, a unui val de taxe care vizeaza in principal bancile, companiile din energie, asigurari si industria telecom.

UPDATE BVB nchide pe rosu, dar cu o corectie mai mica dect cea din miercurea neagra

Principalii indici ai Bursei de Valori Bucuresti au inchis tot pe rosu joi, insa pe o corectie mai mica decat prabusirea din ziua precedenta, declansata de valul de taxe anuntat de ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

S-a aflat cine este noul antrenor al lui MANCHESTER UNITED: Clubul a dezvaluit numele din greseala, dupa care a sters anuntul

Ole Gunnar Solskjaer este noul antrenor interimar al lui Manchester United, anunta Goal. com. Clubul a facut anuntul mult-asteptat fara sa vrea, dupa care a sters postarea. Solskjaer este noul nostru.

ASF analizeaza tranzactiile derulate pe BVB in 19 decembrie

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a inceput o analiza a tranzactiilor derulate miercuri, 19 decembrie, pe piata reglementata administrata de Bursa de Valori Bucuresti.

Dupa Miercurea neagra, pare ca urmeaza Joia rosie. Desi ziua de joi a nceput pe plus, a cobort ulterior sub nivelul la care a nchis miercuri

Ziua de joi incepe la BVB in asteptare, ca sa spunem asa, desi a inceput pe verde. Investitorii nu stiu daca masurile anuntate vor fi adoptate de Guvern sau daca vor fi eliminate unele dintre ele. Faptul ca pe ordinea de zi nu figureaza proiectul de Ordonanta de Urgenta, nu inseamna ca nu poate fi adaugat pe lista suplimentara. Noile taxe anuntate, in domenii precum energie, banci si telecom, plus legile lui Daniel Zamfir, care au fost adoptate de planul Camerei Deputatilor, au produs pierderi pe bursa romaneasca. Capitalizarea bursiera pe piata principala s-a diminuat cu aproape 15 miliarde lei intr-o singura zi miercuri. UPDATE 1 Ora 11,35: Principalii indici bursieri coboara cu peste 1%UPDATE La 11:30 bursa romaneasca se afla pe rosu.

Bursa deschide n usoara crestere, dupa Miercurea neagra

Ziua de joi incepe la BVB in asteptare, ca sa spunem asa, desi e pe verde. Investitorii nu stiu daca masurile anuntate vor fi adoptate de Guvern sau daca vor fi eliminate unele dintre ele. Faptul ca pe ordinea de zi nu figureaza proiectul de Ordonanta de Urgenta, nu inseamna ca nu poate fi adaugat pe lista suplimentara. Noile taxe anuntate, in domenii precum energie, banci si telecom, plus legile lui Daniel Zamfir, care au fost adoptate de planul Camerei Deputatilor, au produs pierderi pe bursa romaneasca. Capitalizarea bursiera pe piata principala s-a diminuat cu aproape 15 miliarde lei intr-o singura zi miercuri.

UPDATE Dupa Miercurea neagra, pare ca urmeaza Joia rosie. BVB a nceput pe plus, dar a reintrat rapid n zodia scaderilor

Sedinta tranzactionare a inceput joi la BVB cu cresteri timide, care nu au durat mult, indicii reintrand pana la pranz in zona rosie, chiar daca nu atat de adanc precum in miercuri, cand a avut loc un adevarat carnagiu bursier. Volumele din sedinta de stazi sunt semnificativ mai mici decat ieri, multi investitori fiind in asteptare pentru ca nu stiu daca masurile anuntate vor fi adoptate de Guvern sau daca vor fi eliminate unele dintre ele. Ora 13. 39 in jurul orei 13. 30, indicele principal BET era la aproape -2,5%, iar indicele energetic NET-NG si cel financiar BET-FI consemnau scaderi de peste 3 procente, totul dupa un tranzactii totale in valoare de aproape 70 milioane de lei.

PENTRU O CONDUCTA CE VA TRANSPORTA GAZELE DIN MAREA NEAGRA Transgaz obtine 50 milioane euro de la BEI

Transgaz Medias TGN) si Banca Europeana de Investitii BEI) au semnat, in data de 17 decembrie, contractul pentru prima transa de 50 milioane de euro din imprumutul aprobat pentru Transgaz, de 150 milioane de euro, a informat transportatorul de gaze naturale printr-un raport remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

PENTRU O CONDUCTA CE VA TRANSPORTA GAZELE DIN MAREA NEAGRA Transgaz obtine 50 milioane euro de la BEI

Transgaz Medias TGN) si Banca Europeana de Investitii BEI) au semnat, in data de 17 decembrie, contractul pentru prima transa de 50 milioane de euro din imprumutul aprobat pentru Transgaz, de 150 milioane de euro, a informat transportatorul de gaze naturale printr un raport remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri din Economie

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )