Libnet.ro
UNICEF

00:06

Ryanair si Wizz Air, investigate din cauza noilor taxe pe bagaje. in Italia li s-a impus sa renunte la noile tarife

Adevărul Adevărul,
Ryanair si Wizz Air, investigate din cauza noilor taxe pe bagaje. in Italia li s-a impus sa renunte la noile tarife

Asociatia pentru Protectia Drepturilor Pasagerilor din Romania a sesizat Consiliul Concurentei cu privire la taxele pentru bagaje impuse de companiile low-cost Ryanair si Wizz Air, considerand ca sunt in defavoarea cpasagerilor si nu incurajeaza concurenta. continuă pe Adevărul

Wizz Air si Ryanair, reclamate la Consiliul Concurentei din cauza politicii privind bagajele de mana

Companiile Wizz Air si Ryanair au fost reclamate la Consiliul Concurentei in urma modificarilor aduse politicii de bagaje. Sesizarea a fost facuta de Asociatia pentru Protectia Drepturilor Pasagerilor din Romania care acuza cei doi transportatori ca au.

Wizz Air si Ryanair, luate in vizor de Consiliul Concurentei, dupa introducerea TAXEI pentru bagajele de mana. Companiile sunt suspectate de practici tip cartel

Companiile aeriene low-cost Wizz Air si Ryanair au intrat in vizorul Consiliului Concurentei din cauza introducerii unor taxe suplimentare pentru bagajele de mana, informeaza Libertatea. De la 1 noiembrie.

Pretul petrolului scade din cauza sanctiunilor SUA impotriva Iranului

Preturile petrolului sunt in scadere astazi din cauza derogarilor de la sanctiunile impuse Iranului acordate de Statele Unite unor opt tari si a ingrijorarilor ca o incetinire a cresterii economice la nivel mondial poate reduce cererea de titei, transmite Reuters.

Piata de capital a stagnat si din cauza lipsei derivatelor

Interviu cu Vicentiu Constantinoiu, candidat la conducerea Autoritatii de Supraveghere Financiara) *Romania ocupa ultimul loc la nivelul de digitalizare a economiei si societatii Reporter: Cum caracterizati evolutia pietei noastre de capital din ultimii ani si care sunt problemele cu care se confrunta piata noastra de capital? Vicentiu Constantinoiu: in ultimii ani s-au facut pasi semnificativi pe zona listarilor unor companii importante si care sper sa continue. A fost un regres dupa criza financiara si apoi piata a stagnat destul de mult si din cauza lipsei derivatelor din lipsa unei Contraparti Centrale.

Statistici dramatice in Italia! Bilantul victimelor din cauza inundatiilor

Ce putin 12 persoane au murit din cauza vremii severe in Sicilia, numarul victimelor in intreaga tara ajungand la 29 de persoane, au anuntat, duminica, oficialii, citati de Reuters si AFP. Alunecarile de.

Tren Interregio blocat pe sine, in Timis, din cauza unui INCENDIU

Un nou caz socant pe Caile Ferate Romane CFR). Traversele de cale ferata din dreptul localitatii timisene Chizatau au luat foc de la un incendiu de vegetatie uscata din apropiere. Trenul Interregio pe.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )