Libnet.ro
UNICEF

14:45

Schimbari pentru carburantii din Romania. Cerintele Parlamentului European

Adevărul Adevărul,
Schimbari pentru carburantii din Romania. Cerintele Parlamentului European

Parlamentul European va aproba luni, 12 noiembrie, noile obiective ale UE pentru cresterea utilizarii energiei din surse regenerabile si imbunatatirea eficientei energetice. continuă pe Adevărul

Rezolutia privind statul de drept din Romania va fi votata de Parlamentul European martea viitoare, 13 noiembrie

Rezolutia privind statul de drept din Romania va fi supusa votului in plenul Parlamentului European martea viitoare pe 13 noiembrie, au decis in urma cu putin timp liderii Legislativului european reuniti la Bruxelles in sedinta Conferintei presedintilor.

Satul din Romania, unde zeci de strainisi-au cumparat case: Am o viata mult mai bunaaici decat in Germania!

Un sat din Romania a devenit magnet pentru turisti din Germania, Franta, Olanda, Italia sau Statele Unite. Satul sibian Richis se ascunde intr-un loc pitoresc, printre dealuri. Noii locuitori il considera un.

Castigatorii Romanian Hospitality Awards: Care este cel mai bun restaurant din Romania

Baracca din Cluj a fost desemnat cel mai bun restaurant din Romania, la prima editie a Romanian Hospitality Awards. Joseph Hadad a obtinut premiul pentru cel mai bun chef, Biutiful a obtinut premiul pentru cel mai bun bar/pub, Calif a fost declarat cel.

Florin Iordache: Eu cred ca legislatia din Romania poate fi un exemplu si pentru cei care critica in acest moment

Presedintele Comisiei speciale pentru elaborarea legilor Justitiei, Florin Iordache, a declarat miercuri ca legislatia in domeniul Justitiei din Romania poate fi un exemplu si pentru cei care critica in acest.

Alerta de incendiu la cel mai mare mall din Romania

Alerta de incendiu, sambata seara, in cel mai mare mall din Romania. in urma cu scurt timp, a fost data aceasta alerta. Pompierii au fost solicitati sa intervina dupa ce alarma de incendiu a pornit la.

O celebra cantareata din Romania, in audienta la Papa Francisc. Ce doleante a avut artista (FOTO)

Cantareata Paula Seling a mers in audienta la Papa Francisc. Parca eram din nou copil si parca era din nou sfanta zi de Paste, a declarat artista pentru vaticannews. va, dupa intrevederea cu.

Crima cumplita in Cipru. Un minor si-a omorat sora de noua ani. Copiii erau din Romania

Crima teribila petrecuta in Cipru, unde un baietel de 13 ani si-a ucis cu sange rece surioara de doar 9 ani. Cei doi locuiau cu tatal lor in Cipru, fiind originari din Buzau, iar fetita ucisa urma sa.

Stirea despre asasinarea unei jurnaliste din Romania i-a ingrozit pe francezi. Ce s-a intamplat de fapt

Liderul partidului francez de dreapta Republicanii, Laurent Wauquiez, si-a manifestat surprinderea fata de tacerea autoritatilor franceze cu privire la ceea ce el a numit asasinarea unei jurnaliste in Romania, fa.

ANTENA3.RO LIVE. Titi Aur, despre soferii din Romania si condusul prevenitv: Legislatia noastra cred ca o ia razna

Condusul in Bucuresti este o sursaingrozitoare de stres. Claxoane. Depasiri aiurea. Trecut pe rosu. Viteza. Condusul in Romania inseamnasafaci saseore panala Bran si dintr.

PSD a folosit Prefectura din Mehedinti, o institutie apolitica, pentru alegerile din organizatia de femei

PSD Mehedinti s-a intrunit in sediul Prefecturii din judet pentru alegerile din organizatia de femei, informeaza psnews. ro. Asta desi prefectura este o institutie apolitica. Prefectul Nicolae Draghiea.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2743 seconds )