Libnet.ro
UNICEF

17:30

Vesti TERIBILE in pragul iernii: Impozite MAI MARI pentru cei cu centrale proprii. Noile locuinte, BRANSATE cu de-a sila la sistemul centralizat de incalzire!

B1 B1,
Vesti TERIBILE in pragul iernii: Impozite MAI MARI pentru cei cu centrale proprii. Noile locuinte, BRANSATE cu de-a sila la sistemul centralizat de incalzire!

Una dintre masurile propuse de Planul privind imbunatatirea calitatii aerului din municipiul Brasov ii vizeaza si pe detinatorii de centrale termice de apartament, care sunt considerate un factor de. continuă pe B1

Edilii vor impozite mai mari pentru cei care au centrale proprii, dar si obligativitatea noilor locuinte de a se bransa la sistemul centralizat de incalzire

Una dintre masurile propuse de Planul privind imbunatatirea calitatii aerului din municipiul Brasov ii vizeaza si pe detinatorii de centrale termice de apartament, care sunt considerate un factor de poluare, deoarece contribuie la cresterea emisiilor dioxid de carbon, cat si la particule in suspensie.

Vreme deosebit de calda in weekend.Temperaturi cu peste 10 grade mai mari decat media perioadei

Meteorologii anunta, pentru weekend, o vreme deosebit calda si temperaturi cu 10 grade mai mari decat media acestei perioade pentru mare parte din tara, iar in Bucuresti in zilele de sambata si duminica se vor inregistra valori de pana la 19 grade.

Vreme foarte calda n weekend, temperaturile vor fi mai mari cu peste 10 grade fata de normalul perioadei

Meteorologii anunta, pentru weekend, o vreme deosebit calda si temperaturi cu 10 grade mai mari decat media acestei perioade pentru mare parte din tara, iar in Bucuresti in zilele de sambata si duminica se vor inregistra valori de pana la 19 grade.

Cele mai mari incendii din istorie neprovocate de razboaie. Focul urias care a dus la moartea a 140.000 de oameni

Cele mai mari incendii din istorie, neprovocate de razboie, au avut loc in orase mari din SUA, Marea Britanie sau Japonia. Dezastrele s-au soldat cu multe victime omenesti, pornind de la cateva mii, pana la peste 140. 000 in ceea ce avea sa fie considerata cea mai mare catastrofa provocata de foc.

Anul 2018, cel mai bogat pentru jucatorii importanti din industria fintech: care au fost cele mai darnice fonduri de investitii si cine sunt romanii care se numara printre beneficiari

Anul 2018 este de departe cel mai bun pentru startup-urile fintech, avand in vedere investitiile atrase de catre cei mai importanti jucatori, investitii in urma carora clubul unicornilor a ajuns la 30 de membri, conform unui raport realizat.

MAI intreaba pentru un prieten: Daca pilotii se descurca cu zeci de butoane, de ce le-o fi asa de greu unor soferi sa foloseasca semnalizarea?

Ministerul Afacerilor Interne MAI) ii cearta public pe soferii care uita sa semnalizeze in trafic. intr-o postare ironica publicata pe Facebook, MAI intreaba pentru un prieten cum de pilotii.

ALERTA METEO: Vesti teribile pentru romani in noiembrie... Care sunt cele mai afectate regiuni...

Potrivit prognozei meteo, vineri se anunta temperaturi mari! Va fi cald in toata Romania, cerul va fi mai mult noros in partea de sud a tarii si variabil in rest. in prima parte a zilei s-au semnalat.

Vesti teribile din showbiz... Da, e adevarat, vestile triste se confirma: Din pacate e vorba de celebrul cantaret Smiley...(FOTO)

Smiley si-a ingijorat fanii, dupa ce a postat o fotografie pe retelele de socializare. Mesaj care insottea fotografia era repezentat de cateva versuri din cea mai noua melodie a lui, si anume Aprinde.

Business report: Autostrada Urbana, aproape gata: pre-receptia ciotului de la intrarea A3 n Capitala ar putea avea loc peste 15 zile, daca nu ploua; Cheltuielile statului, mai mari cu 16 miliarde dect ncasarile. Unde stam cel mai rau; Ce cariere si dores

Independent fara voie. Pese 3. 500 de romani au fost obligati sa isi faca firma sau PFA de catre angajatorii lor. Aproximativ 3. 500 de romani au devenit lucratori pe cont propriu. Guvernul exerseaza prohodul autostrazii Iasi Tg. Mures: Operatiunea Totul pentru PPP-ul de pe Ploiesti Brasov. Un oficial al Ministerului Transporturilor transmite din nou semnale ca guvernul.

Camera de Comert Romano-Germana: Cresterea salariilor nu trebuie legata de diploma. Veniturile bugetarilor sunt mult mai mari decat in privat

Dragos Anastasiu, presedintele Eurolines Group si presedinte al Camerei de Comert si Industrie Romano-Germane, a enumerat noua dintre cele mai impprtante observatii despre intentia Guvernului de a creste salariul minim si de a-l lega de studii si vechimea in munca.

ştiri din Economie

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )