Libnet.ro
UNICEF

22:30

BCR lanseaza o emisiune de obligatiuni de 600 de milioane de lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BCR lanseaza o emisiune de obligatiuni de 600 de milioane de lei

Banca Comerciala Romana BCR) a anuntat lansarea primei emisiuni de obligatiuni senior nepreferentiale din Romania si din Europa Centrala si de Est, in valoare de 600 de milioane de lei, listate la Bursa de Valori Bucuresti. continuă pe Ziarul Bursa

BCR scoate pe Bursa obligatiuni de 600 mil. lei

Banca Comerciala Romana BCR) lanseaza prima emisiune de obligatiuni senior nepreferentiale din Romania si din Europa Centrala si de Est, in valoare de 600 de milioane de lei, listate la Bursa de Valori Bucuresti. Obligatiunile au o maturitate la 7 ani.

BCR lanseaza prima emisiune de obligatiuni nepreferentiale din tara noastra si ECE

Banca Comerciala Romana BCR) lanseaza prima emisiune de obligatiuni senior nepreferentiale din Romania si din Europa Centrala si de Est ECE), in valoare de 600 de milioane de lei, listate la Bursa de Valori Bucuresti, potrivit unui comunicat al bancii, informeaza Agerpres. ro.

Directorul Institutului de Cercetare si Dezvoltare in Silvicultura, Ovidiu Badea, a fost demis Institutia a inregistrat pierderi de aproape 6 milioane de lei

Directorului Institutului de Cercetare si Dezvoltare in Silvicultura, Ovidiu Badea, i s-a incetat delegarea dupa ce institutia a inregistrat pierderi de aproape 6 milioane lei si dupa ce s-a constatat ca Badea nu a avizat cifrele finale privind defrisarile, a anuntat ministrul Educatiei, relateaza Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )